Eladó lakás Budapest XI. kerület, Hosszúrét 124 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Hosszúrét 124 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Hosszúrét 124 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7784370
Referenciaszám: 33
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 289 516 Ft/m²
124 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A keresett XI. kerületben, Hosszúréten, a Rétkerülő úton, ELADÓ egy 124 nm-es, PANORÁMÁS, teraszos, klímás, DNy-i fekvésű, rendkívül fényes, nappali, 3 szobás luxus lakás 200 nm kertkapcsolattal egy , rendezett társasház teljes 1 emeletén . Az épületben mindössze 4 lakás található. A lakóközösség összetartó. Az ingatlanba belépve azonnal szembesülhetünk a lakás egyik fő különlegességével, a 180'os panorámával. A tágas nappali körbe ablakos, semmi nincs ami a kilátást akadályozza és pont ezért rendkívül különleges a lakás, ahol az ember magánszférája mégis maximálisan megadatott. A lakás szíve az amerikai konyha sok praktikus, ötletes tárolási lehetőséggel, ahol a sütés- főzés is egy kellemes időtöltés. A 3 hálószobából saját teraszra léphetünk. A lakáshoz 3 terasz tartozik. A fő hálószobához egy igazi álom gardrób szoba kapcsolódik. A lakáshoz 200 nm saját kert tartozik. A lakás extrái továbbá: a riasztó, redőny, a legjobb minőségű hűtő-fűtő klímák pedig egy szoba kivételével minden szobában megtalálhatóak. A vételár tartalmazza a beépített konyhabútort teljes gépesítéssel és a beépített gardróbszekrényeket is. Egy 7m2-es illetve tároló is tartozik a lakáshoz, illetve egy kizárólagos használatú felszíni kocsibeálló. Műszaki leírás: A szobák laminált parketta burkolattal, a többi helyiség pedig járólappal lett burkolva. A lakásban szúnyoghálós redőnyös, hő- és hangszigetelésű, 3 kamrás thermo nyílászárók vannak. A szobákban radiátor a többi helyiségben padlófűtés biztosítja a meleget. A konyha felszereltségéhez tartozik, elektromos tűzhely és sütő, valamint pakolós tároló szekrények.. A nyáron kellemes hőmérsékletet klíma rendszer biztosítja. A belmagasság: 2,7 m. Környék: A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. A közelben vannak boltok, ruhaüzletek, gyógyszertárak, kávézók, éttermek, cukrászdák, edzőtermek, fodrászatok stb. Ajánlom: Ajánlom családosoknak, pároknak, Befektetőknek a kiváló elosztás, a jó tömegközlekedés és a jól ellátott környék miatt! Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG! Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni? ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is! Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortossaját parkolókertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaamerikai konyhaétkezőgardróbteraszbútorozatlanbeépített konyhabútoralacsony közös költséghőszigeteltklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 318 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 318 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY