Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 38 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 38 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 38 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170863
Referenciaszám: M282473
Frissítve: 3 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
1 052 632 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 792 Ft
Második évtől
169 033 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Budapest X. kerületében, egy 1+1 szobás, JÓ ÁLLAPOTÚ, 1. emeleti, erkélyes lakást. A lakásba egy több ponton záró biztonsági ajtón jutunk be, ahol egy kis közlekedő fogad minket. Innen nyílik a nappali, a konyha, és a fürdőszoba is. A nappaliban szépen festett falak, és műanyag nyílászáró van, amely redőnnyel is ellátott. A konyha esztétikus bútorokat kapott, és teljesen gépesített. Ennek a helyiségnek szintén új ablaka, és redőnye is van. A fürdőszoba teljes felújítás keretein belül új csöveket és vezetékeket, új burkolatot és szanitereket is kapott. A hálószoba a nappaliból, és a konyhából is elérhető, ezáltal a lakás teljesen körbejárható. Itt található egy nagy teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma is, mely probléma nélkül látja el megfelelő hőmérséklettel az egész lakást. A szellőztetést és a reggeli kávé elfogyasztását a szobából nyíló erkély könnyíti meg. Az ablakok egy csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcára nyílnak. Az autó téligumiját, esetleg a bicikliket kényelmesen tárolhatja a lakáshoz tartozó tarolóban. A lakás egy 4 emeletes társasház 1. emeletén található. A közös költség mindössze: 12.000 Ft, mely az általános díjakon felül, a felújítási alapot is tartalmazza. A lakóközösség összetartó, ennek jele a rendezett, tiszta és karbantartott lépcsőház. A közvetlen közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége lehet. A tömegközlekedés kedvelői a BKK számos lehetőségei közül választhatnak, míg az autósok örömére a környéken a parkolás ingyenes. Pihenésre, kikapcsolódásra több park is sétatávolságon belül van. Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY