Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 52 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 52 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 52 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8136792
Referenciaszám: 18588
Frissítve: 17 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
767 308 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Teljeskörűen felújított, második emeleti, 2 szobás lakás a X. kerület városközpontjától nem messze. X. kerület Laposdűlő részén kínálunk eladásra egy 52 NM-es, műszakilag és esztétikailag is frissen felújított lakást csendes mellékutcában. Az ingatlanban a nyílászárók, a burkolatok és a vezetékek cseréje megtörtént, az ajtó biztonsági ajtó. Az otthon melegét és a melegvizet gázkazán biztosítja, a konvektorokat lecserélték lapradiátorokra. Dupla tájolásának köszönhetően a lakás egész nap világos. Tárolásra egy saját, zárható pincerésszel rendelkezik. A ház körül díjmentes a parkolás. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: - posta, - bevásárlási lehetőség: Penny, Spar, Lidl, Auchan, - játszótér, -Óhegy park, - edzőterem, - óvoda, iskola, - gyógyszertár, orvosi rendelő stb. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, hiszen a villamosmegálló (3,62,28) 2 percre található. Villamossal 8-10 perc utazással el lehet érni mind a kettő metróvonalat (M3, M2). A buszmegálló (9,162,162A,185,217) és a kőbánya alsó vasútállomás is 2 percre van, vonattal 10perc alatt a Nyugati pályaudvarra lehet érni. 1/1 TULAJDON, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vevőink számára a közvetítés díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY