Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 48 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 48 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Kőbánya 48 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8158407
Referenciaszám: LK045923-4678189
Frissítve: 3 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
727 083 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy felújított, 48 m²-es, 2 szobás tégla szerkezetű lakás, mely új nyílászárókkal és szigeteléssel is rendelkezik, hogy garantálja az új tulajdonosának a kényelmet és az energiatakarékosságot egyaránt. Ház: A 2 emeletes társasház téglából épült, felújított, szigetelt fal és szigetelt folyosó. Az ablakok előtt található saját kertrész, amit a lakó használhat, de a társasház ingyen rendben tartja. Lakás: A lakásba belépve az előszobába jutunk. A bejárattal szemben található az egyik szoba. Az előszobából ha bal felé indulunk akkor először a wc-t, majd a tágas, ablakos konyhát találhatjuk. Innen nyílik a fürdőszoba. A konyha mellett található a nagyobb szoba, mely akár nappaliként is használható. A lakáshoz tartozik a pincében egy saját 8,4 m2-es zárható tároló. Műszaki: A lakás száraz beázástól mentes. Falazat: Tégla, kívülről nikecell szigetelt + szigetelt vakolat, felső falak szintén tégla. Burkolatok: A két szoba parkettás, a falak festhető fűrészporos tapétás, az előszoba- konyha- WC magas kopásállóságú PVC burkolatos, a fürdőszobában I. osztályú csúszásmentes járólap, I. osztályú csempe. Nyílászárók: Minden ablak D-NY-i tájolású, a két szobában hő és hangszigetelt műanyag nyílászáró + szellőztető gépészet, a konyhában dupla fa keretes 2020-ban felújított ablakok. Bejárati ajtó fa, belső hangszigeteléssel, 4 pontos hevederzárral biztonsági betéttel. Belső ajtók opálüveges fa, zárhatóak. Fűtés: 2 szobában öntöttvas konvektor, konyha normál konvektor. Saját gázóra. 2 kémény-nyílás (jelenleg leburkolva, nincs használatban). Meleg víz: 120L hajdú bojler Víz, szennyvíz: 2000-ben felújított, saját vízórával. Modern egy karos csaptelepek, zuhanykabin, hatalmas mosdó, WC tárolóként is használható. Parkolás: Ingyenes parkolási lehetőség a belső parkolóban sorompóval elzárva, vagy a háztömb körül. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, keressen bizalommal a megtekintés és további információk érdekében! Az új nyílászárók és a minőségi szigetelés révén a lakás nem csupán hangulatos, de rendkívül energiatakarékos is, lehetővé téve a költséghatékony fenntartását. Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik egy új, gondtalan otthont keresnek a város szívében, minden kényelemmel. Az épületben található lakás elhelyezkedése kiváló, hiszen a központi elhelyezkedés mellett csendes környezetben található, így biztosítva a nyugodt otthoni életérzetet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
A
összkomfortosjó közlekedésűkaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bircsák Mónika József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 517 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bircsák Mónika József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 517 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY