Eladó lakás Budapest X. kerület, Keresztúridűlő 48 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Keresztúridűlő 48 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Keresztúridűlő 48 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8158525
Referenciaszám: H486840-4677691
Feltöltve: 11 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
727 083 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 10 Keresztúridűlőn! 2 szobás lakás eladó! Műszakilag felújított lakás várja új tulajdonosát Budapest 10. kerületében. Az ingatlan 48 négyzetméter alapterületű, 2 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan állapota jó, így azonnal beköltözhető. A fűtést gázkonvektor biztosítja, ami gazdaságos és hatékony. Az ingatlan két szintes, tégla építésű, szigetelt házban található. A lakásban néhány évvel ezelőtt teljes elektromos hálózat és vízvezeték hálózat fel lett újítva. DNy-i tájolásának köszönhetően világos, napfényes. Egy helyiség kivételével mindenhol műanyag, hang-, és hőszigetelt nyílászárók lettek beszerelve. A lakás meleg víz ellátásról egy 120 literes bojler gondoskodik, amely éjszakai áramról biztosított. Az ingatlant zárt társasházi kert veszi körül, ahol igény esetén parkolhatunk is, de a ház előtt is ingyenesen biztosított ennek lehetősége. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a Kozma utca közelében található, ahol a tömegközlekedési lehetőségek bőségesek. A környék biztonságos és csendes, így ideális otthona lehet egy családnak vagy egy párnak, vagy akár befektetésnek, A lakásból gyönyörű panoráma nyílik a környékre, így minden nap élvezheti a kilátást. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így a vásárlás és a szórakozás lehetőségei is bőségesek. Több bevásárlóközpont, étterem és szórakozóhely található a közelben, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő helyet. Ha szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, vagy bármilyen kérdése van az ingatlanvásárlással kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértőink mindent megtesznek azért, hogy megtalálják az ön számára tökéletes ingatlant. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum Domus Plusz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum Domus Plusz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY