Eladó lakás Budapest VIII. kerület 58 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 58 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169632
Referenciaszám: LK065299
Frissítve: 3 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
894 828 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 702 Ft
Második évtől
219 321 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!Figyelmébe ajánlom ezt a Blaha Lujza tér és II. János Pál pápa tér között lévő, cirkó fűtéses, 3. emeleti, 58 nm-es, jó állapotú, 2 szobás lakást. Az ingatlan a széles, mégis alacsony forgalmú Kiss József utcában található, séta távolságra a Nagykörúttól, egy gyönyörűen felújított homlokzattal, kapualjjal és lépcsőházzal rendelkező házban. Szobái utcai nézetűek és nyugat-délnyugati tájolásúak, a nappali 24, míg a hálószoba 17 nm-es. A széles utcának és az emeletnek köszönhetően a szobák minden napszakban világosak. A közel 7 nm-es konyha keleti tájolású és udvari nézetű. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy zárt égésterű, Vaillant kazán gondoskodik, amely a jó méretű, lichthofra szellőztethető fürdőszobában kapott helyet. A fürdővel szemben egy tároló is nyílik a folyosóról.A környék, illetve a kerület az elmúlt évtizedben hatalmas fejlődésnek indult és kiváló közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően a fiatal lakásvásárlók egyik kedvenc célpontja, ahonnan 5-10 perc alatt megközelíthető a belváros, a Bulinegyed, az éjjel-nappali közlekedő 4-6-os villamosok és két metróvonal, ezeknek hála pedig a legtöbb egyetem és Budapest nagyrésze 30-40 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes és akár 1 hónap alatt birtokbavehető.Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki a környékben lévő fejlődési potenciál miatt befektetésnek keres vagy szeretne a belváros közelében, jó közlekedési adottságok mellett egy világos, emeleti lakásban élni.Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vad József Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 425 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vad József Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 425 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY