Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8114915
Referenciaszám: 18384
Frissítve: 17 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
954 412 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erkélyes, felújított állapotú, befektetésnek és saját részre is kiváló, világos és tágas lakás, egy lifttel rendelkező társasház emeletén, a Blaha Lujza térnél. Jelenleg két szobás, de könnyen kialakítható még egy háló, illetve a nagy belmagasságnak köszönhetően akár galériázható is a lakás. A konyha a mai kornak megfelelően modernizált, gépesített. A fűtésről cirkókazán gondoskodik, radiátorok a hőleadók, illetve a lakásban egy inverteres hűtő-fűtő klíma lett beépítve 2 éve. Ezen modern rendszereknek köszönhetően az ingatlan fenntartási költsége alacsony és könnyen kalkulálható, a közös költség 16.500.-, amihez még társul 17.400.- felújítási alap. A környék tömegközlekedésileg jól ellátott, pár lépésre található a Blaha Lujza téri M2 metrómegálló, a József körúton a 4/6-os villamos és számos buszjárat. A közelben több egyetem campusa, felújított parkok, a Rákóczi téri Vásárcsarnok illetve az Europeum Bevásárlóközpont található, ahol parkoló is bérelhető. Az adatok tájékoztatás jellegűek. Vevőink részére a közvetítés díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
G
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Palazzo Doro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Palazzo Doro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY