Eladó lakás Budapest VIII. kerület 51 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 51 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 51 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8098798
Referenciaszám: LK040078-4636956
Frissítve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 41 millió Ft

41 millió Ft
803 922 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 992 Ft
Második évtől
162 390 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**ELADÓ 51 M2-ES VILÁGOS LAKÁS A VIII. KERÜLETBEN, A TISZTVISELŐTELEPEN, ZÖLDÖVEZETBEN** Az Egyetemek (SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) néhány perc sétával elérhetőek. Könnyen bérbe adható! A lakásban minden, ami nagyobb költséggel járt, megcsináltattak (nyílászárók, villany vezetékek, víz csövek, fűtés) korszerűsítve lett, így csupán esztétikai felújításra szorul! A lakást a liftből kiszállva, egy zárható, teljesen PRIVÁT függőfolyosón lehet megközelíteni így akár kiülőként/csevegőként is használható. Az ingatlan DÉLI fekvésű, így reggeltől egészen estig besüt a nap. Nagyon szép, világos lakás! A hálószoba ablakából nagyon szép panoráma tárul elénk (zöld parkokra, távolban a SOTE épülete). Elhelyezkedése (4. emelet), fekvése miatt nagyon csendes. Igazi otthon megteremtésére alkalmas! A lakásban 2012 évben teljeskörűen cserélve lett: -Külső nyílászárók -Víz-Villany -Fűtés csövek és vezetékek. -VAILLANT zárt égésterű, energiatakarékos, kombi gázcirkó biztosítja a háztartási melegvizet, valamint gondoskodik a fűtésről -A hőleadás rézcsöves, Romantik, alumínium radiátorokkal történik -Radiátor kötések alsó elosztásúak -Födémben/Parketta szegélyben -3*10 Amper teljesítmény áll rendelkezésre -Vizes blokkban padló-összefolyó lett kialakítva -A fürdőben bidé kiépíthető (kiállás megvan) A lakás a következő helyiségekből áll: -Előszoba -WC ablakkal -Spájz szellőzővel -Konyha ablakkal -Étkező/Nappali-Ablakkal -Fürdő káddal, ablakkal -Szoba panorámával. A lakás belmagassága 2,76 m. Az ingatlanhoz tartozik 1 tároló is (5,44 nm). Parkolás: Az ingatlanhoz tartozik egy Zárt, Udvari Beálló, mely 2 autó parkolását biztosítja. A ház előtt is van parkolási lehetőség, az Önkormányzatnál kedvezményes parkolás igényelhető. A tömegközlekedés kiváló! 99 -es busz megállója közvetlenül a ház előtt van. Villamosmegállók, M3 Metro néhány perc sétával elérhető. Az ingatlant egyaránt ajánlom Családoknak, Befektetőknek! Az Egyetemek (SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) néhány perc sétával elérhetőek. Így a lakás könnyen bérbe adható! A környék fejlődésére Budapest nagy hangsúlyt fektet. A közbiztonság nagyon jó. Az utcák tiszták, rendezettek, csendesek. A Golgota téri park megújult, kutyafuttató árnyékos padok biztosítják a pihenés feltételeit. A lakásban rejlő lehetőségeket személyes megtekintéssel tudják igazán érzékelni! Valóban jó ár/érték arány! Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen! Keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY