Eladó lakás Budapest VIII. kerület 65 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 65 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8045060
Referenciaszám: LK013377-4598168
Frissítve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
521 538 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 8. kerületében, a Százados negyedben, az Asztalos Sándor utcában, 19 lakásos téglaházban eladó egy 65 m2-es, szoba+hallos, első emeleti, teljesen felújítandó, világos, 3,40-es belmagassággal rendelkező polgári lakás.A nappali 34,5 m2-es, utcai nézetű, déli tájolású, a nagy ablakokon keresztül szinte egész nap kap napot, előtte nincs épület, az ablakokból a vágányokra, Kerepes dűlőre és a Széchenyi hegyre látunk. Méreténél, adottságánál fogva akár 2 szobára választható és/vagy galériázható. A nappali mögött 13,5 m2-es, parkettás hall van, ebből nyílik még a kis ablakos fürdőszoba a WC-vel, a kamra és a közel 10 m2-es előszoba-konyha. Az előszoba-konyha és a hall területe könnyen összevonható, átrendezhető, akár a fürdőt, kamrát is bevonva, ezt a lakás teljesen felújítandó, a berendezések működésképtelen állapota és egy racionálisabb elrendezés is indokolja.A lakás vízórás, a közös költség 30 eFt/hó. Pincében tárolási, az udvarban autó beállási lehetőség.Az M2 Stadionok metró, buszok, trolik, az 1-es villamos megállói , valamint az Aréna Mall, boltok (Lidl, Penny) akár gyalogosan is hamar elérhetők.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Péter Lóránt Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Péter Lóránt Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY