Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 44 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 44 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 44 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8177778
Referenciaszám: H487837
Frissítve: 5 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
770 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 846 Ft
Második évtől
143 256 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy tágas, világos, galériás lakás Budapest 08-as kerületében a Tisztviselőtelepen. - 2 SZOBA + GALÉRIA - TÁGAS helyiségek - KIVÁLÓ LOKÁCIÓ - REMEK ÁRON A lakás: Az ingatlan átlagos állapotú, tehermentes lakás, amely 44 nm alapterületű: 2 szobával, konyhával, tárolóval, galériával és fürdőszobával rendelkezik. A lakás nagy belmagasságú (3,65 m), amitől még tágasabbnak hat. Az ingatlanban egy tágas nappali (20 m2) található mely jelenleg össze van nyitva a kisebb szobával (12 m2) így hatalmas teret (32 m2) biztosít a család vagy barátok számára. A kisebb szoba újra leválasztásávak remek étkező alakítható ki és az e feletti rész galériázott, így + 12 m2 hasznos területet nyerünk. A 160 cm magasságú galéria kényelmes és praktikus helyet biztosít a pihenéshez és a munkához. A konyha és fürdő felújítása 2018-ban és a nyílászárók cseréje 2017-ben megtörtént. A fűtésről gázkazán (FÉG), a melegvízról elektromos bojler (Ariston) gondoskodik. Minden fogyasztás egyedi mérővel fizetendő. A lakás teljes havi rezsiköltsége rendkívül kedvező: átlagosan: kb 35.000 Ft (közös költséggel együtt). A lakás világos, nem vizesedik, tehermentes és gyorsan birtokba vehető.. A ház: A közösköltség felújítási alapot tartalmaz, a ház folyamatosan karbantartott. A tetőszerkezet, kémények, feljárók, közös terület vezetékeinek felújítása megtörtént. Lokáció: Az ingatlan belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően (Nagyvárad tér és Orczy tér között), a közlekedési csomópontok könnyen elérhetőek, így a kitűnő közlekedési lehetőségek miatt, akár autóval, akár tömegközlekedéssel, könnyedén eljuthatunk bárhova a városban. A környék ellátottsága séta távolságokban is kiváló, hiszen a lakás közelében számos bolt, bevásárlóközpont, található, így mindig minden szükséges dologhoz könnyen hozzájuthatunk. Közlekedés: M3 és M2 metró: 5-10 perc alatt elérhető. Villamos: 23, 24 - kb. 100 méterre (Jászai Mari tér - Keleti pályaudvar) . Busz: 3 perc séta 9, 99, 217, 909, 909A Troli: 5 perc séta 72 Ellátottság: Ludovika és a Semmelweis Egyetem 5 percre található. Közelben: Orczy park (uszoda, futópálya, tó, kávézó, park), Aldi, Penny, Lidl, benzinkút, gyógyszertár, kisboltok. Érdeklődés esetén szívesen megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1913
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY