Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 82 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 82 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Palotanegyed 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8144404
Referenciaszám: LK079088-4668450
Frissítve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 096 341 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BELVÁROS ELŐKELŐ RÉSZÉN, KÁLVIN TÉRTŐL PÁR PERCRE, 2 ERKÉLYES, HANGULATOS LAKÁS, LIFTES BAUHAUS HÁZBAN PALOTANEGYED, Kálvin tértől pár percre, Baross utcában, 82 m2-es, nappali + szobás, hálófülkés, ablakos konyhás, felújított lakás, egy karbantartott, liftes Bauhaus társasház IV. emeletén. A 30 m2-es, világos, erkélyes nappali a Baross utcára néz, míg a nagyobbik szoba (16 m2) erkélye belső udvar felé. A konyha ablakos, kamra is van hozzá,a kádas fürdőszoba ideális méretű, a wc külön helyiségben kapott helyet. A lakás két jolly joker helyisége a konyhából nyíló kisszoba, illetve a nappaliban a dizájnos gipszkarton térelválasztókkal elkülönített hálófülke, melyek a jelenlegi funkciójuk helyett más feladatkört is elláthatnak, az egyik lehet akár étkező, vagy a másik akár egy dolgozó. Gazdaságos fenntartású, hőszigetelő, modern nyílászárókkal felszerelt lakás, a déli tájolásnak és a nappaliban felszerelt Daikin klímának köszönhetően télen-nyáron optimális hőmérséklettel. Az ingatlan ára opcionálisan magában foglal több, a designba illeszkedő bútort (gardrób, kanapé, íróasztal) valamint gépeket - beépített konyhabútor sütővel, gáztűzhellyel, mosogatógéppel, mosógépűtőszekrény, két éveshűtőszekrény, bojler - milliós értékben. A környék infrastruktúrája, közlekedése kiváló! A közelben számtalan étterem, pub, bevásárlási lehetőség, hangulatos üzleket, a Nagycsarnok, sétálóutcák, zöld parkok, múzeumok, történelmi épületek.... Számos tömegközlekedési eszköz jár itt, a Múzeum körúton a Deák Ferenc tér, vagy a Gellért tér irányába például a 47, 49 villamosok, a 9-es busz, a 3-as és a 4-es metró, a Baross utcában a trolibuszok. A lakás ideális kisebb családnak, diákoknak, de ajánlom befektetésnek is, hosszú távú bérbeadásra! Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűliftkaputelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angyal Andrea Judit Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 921 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angyal Andrea Judit Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 921 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY