Eladó lakás Budapest VII. kerület 43 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 43 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 43 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8172563
Referenciaszám: H487684
Feltöltve: 3 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 93,8 millió Ft

93,8 millió Ft
2 181 395 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Eladó egy frissen, teljeskörűen felújított, AirBnB-re optimalizált, két külön bejáratos studiólakássá bontott 43 nm ingatlan. Lokáció: Körúton belül, a Dohány utcában, Akácfa u - Kertész u között Felújítás, műszaki tartalom: a felújítást sok évnyi airbnb üzemeltetési tapasztalattal a hátunk mögött, részletekig átgondolva végezzük azzal a szándékkal, hogy egy igazán strapabíró, mégis jó megjelenésű, komfortos végeredmény készüljön. Mindkét lakás külön fürdő-wc-t és konyhát kap. A lakások közös fala hanggátló téglából készült, az nyílászárók új műanyagok, az ablakokra elektromos redőny került. Hűtés-fűtés: Gree Comfort X 3,5kW klíma ( lakásonként külön ). Burkolatok: fürdőben 60x60 magas minőségű lap, a szobában legalább 10mm vastag magas kopásállóságú laminált padló, alatta betonozva és aljzatkiegyenlítve. A feltöltött fénykép egy korábbi, ugyanebben a minőségben készült lakást mutat. Az új lakásban ugyanezek a stílusú/típusú bútorok lesznek, ugyanezzel a falszínnel, padló stílussal, szegőléccel, stb. Várható elkészülés: 2024.07.31. Amennyiben úgy szeretne AirBnB-zni, hogy nem akar az üzemeltetéssel bajlódni, úgy szívesen vállaljuk a lakás kezelését is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
M. Tóth Gábor Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
M. Tóth Gábor Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY