Eladó lakás Budapest VII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150034
Referenciaszám: LK012692
Frissítve: 8 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 014 706 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 616 Ft
Második évtől
291 582 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált ... tulajdoni lap szerint egy 68 m2-es Lakás Besorolású Tulajdon.A Dózsa György úton egy utcára és egyben a belső udvarra néző Öröklakás.A társasház homlokzata és belső része is rendezett, gondozott.Hitelezhető! 3 gyermekes Csok Plusz-ra alkalmas a lakás.- 1/1-es tulajdon, per teher és igénymentes.- ÁLLAPOT: FELÚJÍTANDÓ!- A tulajdoni lapon lévő haszonélvező adásvételi szerződés kötéskor lemond a haszonélvezeti jogáról.- Első emeleten helyezkedik el, teljes közműves.- Én 69 m2-ert mértem és ott van nekünk egy 3 m2-es erkély! Tehát 72 m! De vitatkozni nem fogok a kedves vevővel!- Gázkonvektor biztosítja a fűtést és villanybojler adja a meleg vizet.- A társasházban nincs lift! Belmagasság: 357 cm.- Az ingatlant lakják, 60-90 napon belül birtokba vehető.Helyiségek: Szoba 17 m2, Szoba 24,5 m2, Erkély 3 m2, Fürdő WC-vel 4,8 m2, Közlekedő 7 m2, Előtér 5,5 m2, Kamra 2,5 m2, Konyha + étkező 8,5 m2Várható költségek:Villanyszámla = kb. 10.000 Ft átalányt fizetnek, éves leolvasássalGázszámla = kb. 14.000 Ft átalányt fizetnek, éves leolvasássalKözös költség = havonta 40.000 Ft (ebbe benne van a vízdíj, a szemétszállítás, kuka és egyéb társasházi költségek)A hely és a lakás adottsága szerint is tökéletes választás kiadásra. Igazi értékálló befektetés.Az ingatlan környéke kiváló infrastrukturális ellátottsággal büszkélkedik.A közelben megtalálhatók a legjobb üzletek, kávézók és éttermek, amelyek kielégítik minden igényt.Megegyezés után a személyes dolgok ki lesznek pakolva.Köszönöm szépen a figyelmet, hívjon ha segíteni tudok!Finanszírozásról:- Már 10% Önerővel el tudunk indulni és Öné lehet ez a lakás! Segítek mindenben!- A babaváró is Önerőnek számít, ha fel tudjuk venni. Segítek mindenben!- Már 4 Bank finanszíroz 10% Önerőtől! Ingyen dolgozik nekünk a legjobb pénzügyi szakember, szóval hívjon kérem!- Az előzetes banki értékbecslésben segítünk, csak akkor megyünk szerződni ha összeraktuk a vételárat és a fizetési ütemezést!Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitel konstrukciókkal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen -az Ön kényelméért.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Dávid Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY