Eladó lakás Budapest VII. kerület 93 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 93 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8139839
Referenciaszám: H486098
Frissítve: 1 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 119,99 millió Ft

119,99 millió Ft
1 290 215 Ft/m²
93 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 392 342 Ft
Második évtől
507 058 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÉRVÉNYES! (társasház által megszavazott!) AIRBNB ENGEDÉLLYEL!! Nem összekeverendő az társasházban lehet, de engedély nélküli lakásokkal! Belső Erzsébetvárosban, körúton belül a gótika stílusát utánzó eklektikus lakóházban ELADÓ 93 nm-es, KLÍMÁS ingatlan. A társasház karbantartott, liftes . Az ablakok az utcára nyílnak, 2 bejárat a körfolyósóról. Nyugati fekvésének és 3. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően világos,napfényes lakás. Az egyedi formájú ablakok, 360 cm belmagasság ( galériázható), eredeti és szép állapotú fa parketta kellemes hangulatot eredményez. Helyiségek: Szoba 30m2 Szoba 21 m2 Szoba/gardrób 6 m2 Közlekedő Konyha Fürdőszoba WC Tároló/Spejz Fűtés: gáz cirkó rendszerrel kialakított, hőleadó radiátorokkal. Klimatizált lakás. A mellette lévő szomszédos lakást is megtalálja kínálatunkban, együtt is megvásárolhatók, egybe is nyithatók, együtt 216 nm! Ideális lokáció az új otthonukat kereső Ügyfeleink, Befektetők számára egyaránt. A Wesselényi utcában, az Erzsébet körúttól pár méterre található a ház, melyben engedélyezett az Airbnb - üzemeltetés. Az itt megvásárolt ingatlanok értéke folyamatosan növekszik. Remek ellátottságú környezet: A világhírű New York Café Budapest, az ötcsillagos Corinthia Budapest Hotel, nemzetközi gourmet éttermek, üzletek, kávézók, Dohány utcai Zsinagóga néhány perc sétatávolságra található. Tömegközlekedés kiváló: a város bármely pontja, reptér, rövid időn belül elérhető. a Wesselényi és Kertész utca sarkán, az Erzsébet körúttól pár méterre található a ház, melyben engedélyezett az Airbnb - üzemeltetés. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Igény esetén ügyvédet is biztosítunk. Megtekintés előtt időpont egyeztetése szükséges. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztiàn Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztiàn Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY