Eladó lakás Budapest VII. kerület 80 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 80 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8138191
Referenciaszám: 360091006-108
Frissítve: 1 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 100,73 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
100,73 millió Ft
1 259 063 Ft/m²
255 000 EUR
3 187,5 EUR/m²
80 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
VII. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, a Rózsák tere közelében, a HUSZÁR UTCÁBAN eladó egy 80 nm-es POLGÁRI ingatlan. Preisz György építész tervei alapján 1884-ben épült, háromszintes, EKLEKTIKUS stílusú lakóépület folyamatosan karbantartott, rendezett. A KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező klasszikus stílusú társasház második emeletén található a FELÚJÍTOTT INGATLAN. Szépen felújított lakóépületek, rendezett, térkövezett, ZÖLD LOMBOS FÁKKAL beültetett SÉTÁLÓ UTCA, a fák árnyékában PADOKKAL, mintha nem is a Baross tér közelében lennénk. Üde színfolt a város forgatagában. A Rózsák terén áll Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom Budapest egyik LEGNAGYOBB és LEGSZEBB neogótikus temploma, Steindl Imrének, az Országház tervezőjének remekműve. Az ingatlan irányára 255 ezer euro. A DUPLAKOMFORTOS, JÓ BEOSZTÁSÚ, VILÁGOS, NAPFÉNYES lakás ablakai a csendes mellékutcára néznek. A lakóépület második emeleten helyezkedik el a AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS, 2 fürdőszobás ingatlan. A NAGY BELMAGASSÁG még inkább fokozza tágas érzetünket, a hatalmas ablakfelületek pedig télen-nyáron kellő fénnyel árasztják el a lakást. BELVÁROS frekventált, forgalmas, részén, az ARÉNA és a GARAY Center Bevásárlóközpont, a Rákóczi út, a Keleti pályaudvar közelében található a kitűnő adottságú ingatlan. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről KONDENZÁCIÓS CIRKÓ gázkazán gondoskodik. Energiatakarékos, magas hatásfokkal a tökéletes komfort érdekében. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges. KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség – minden megtalálható. Metró (M2, M4), buszmegálló (5, 7, 8) a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető. Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Családi Ingatlan Centrum.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY