Eladó lakás Budapest VII. kerület 100 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 100 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 100 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7970273
Referenciaszám: 213306127
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 116 millió Ft

116 millió Ft
1 160 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 296 Ft
Második évtől
490 196 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a VII. ker. Terézvárosban 100nm Nappali +1.5szobás III. em. lakás LIFTES házban  Ez a 100 négyzetméteres otthon tökéletes városi lakás Budapesten, frissen felújítva és teljesen korszerűsítve, modern gáz- és elektromos rendszerrel. A helyszín fantasztikus, közvetlenül Budapest egyik jól ismert városi parkjával szemben, amely híres a játszóteréről, sportlétesítményeiről, a Zene Házáról, a Vajdahunyad váráról, valamint a különböző kávézókról és éttermekről. Mindössze 5 perces sétával elérhető Budapest ikonikus tere, a Hősök tere és a híres Széchenyi Gyógyfürdő is. A környéken minden megtalálható, amire szüksége van, beleértve az üzleteket, bárokat, éttermeket, tömegközlekedést és még sok mást. Ez a lakás kényelmes és modern városi életérzést kínál egy kiváló budapesti helyen, a Városliget minden látnivalójával közvetlenül mellette. Természetes fény árasztja el a lakást az ablakokon keresztül minden szobában, csodálatos kilátást nyújtva a Városligetre. Még kényelmesebbé teszi a légkondicionáló, az új, dupla üvegezésű fa ablakok és a masszív faajtók. Az eredeti parketta bájt kölcsönöz a lakásnak, és az elrendezés a könnyű életet szolgálja. A barátságos bejárati folyosó a tágas konyhába vezet, míg a tágas nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a közeli villa épületre. A hálószoba a gardróbszobával nagyvonalú és a békés Városligetre néz (A lakás elrendezéséből adódóan nem családi otthon, külföldön élőnek, egy párnak, egyedülállóknak tökéletes). A fürdőszoba modern zuhanyzóval rendelkezik, és van egy külön WC a további kényelem érdekében. A lakáson belül egy praktikus tárolóhelyiséget talál, és az épületben van egy további 6 négyzetméteres tárolóhelyiség. Ez egy kivételes befektetési lehetőség, ne hagyja ki, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért vagy konzultációért.  Amiben még segíteni tudok Energetikai tanúsítvány, bankfüggetlen hitelügyintézés, közjegyző,  ingatlanra szakosodott ügyvéd.  Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
liftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY