Eladó lakás Budapest VI. kerület 70 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 70 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168718
Referenciaszám: H487498
Feltöltve: 2 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 070 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VI. kerületben,a Szinyei Merse utcában kínálok eladásra, egy 70 nm-es, két szobás, nagyon hangulatos, jó állapotú, Konvektoros és Héra cserépkályhás fűtésű , 1.emeleti,utcai nézetű jó állapotú lakást . Minden helyisége ablakos. A lakáson belül a villany hálózat a társasházban a gázvezeték cserélve lett. A wc-kézmosó külön helyiségben található, mellette egy kamra is rendelkezésre áll. A közös költség 31.500.- Ft amely tartalmaz felújítási alapot is. A környék: - remek sportolási és kikapcsolódási lehetőség a megújuló Városligetben, mely 10 perc sétatávolságra található, és kapóra jön ha kutyával költöznél - a közlekedése és ellátottsága kiváló: buszállomás, villamos megálló, 1-es metró a közelben, Nyugati pályaudvar gyalogosan is 10-15percen belül megközelíthető - közelben megtalálható, gyógyszertár, dohánybolt, zöldséges, pékség - óvoda, iskola, posta, kávézó, étterem, fitness terem, szépségszalon BEFEKTETÉSNEK vagy ELSŐ LAKÁSNAK is tökéletes lehet! Amennyiben felkeltette érdeklődésed, hívásod bármikor várom! LAKÁSBIZTOSÍTÁSBAN IS OTTHON VAGYUNK! Ingatlan és biztosítás egy helyen! Szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb ajánlatot. - Felkeltettem érdeklődését? Hívjon bizalommal és válaszolok kérdéseire. - Országos kínálatunkból megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet. - Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, kérem, forduljon hozzám bizalommal! - Az ingatlanok megvásárlását ingyenes ügyintézéssel és hiteltanácsadással, valamint, igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük! Ajánlatunk nem csak a nálunk vásárolt ingatlanok esetében érvényes. Hívjon, és megoldjuk az ingatlan problémáit!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Valler Márk Otthon Centrum - XIV. kerület - Egressy út - Mandala Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Valler Márk Otthon Centrum - XIV. kerület - Egressy út - Mandala Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY