Eladó lakás Budapest VI. kerület 303 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 303 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 303 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8168057
Referenciaszám: LK012639
Frissítve: 2 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 7 szobás: 572,97 millió Ft

572,97 millió Ft
1 890 982 Ft/m²
303 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 873 483 Ft
Második évtől
2 421 264 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai otthona a Belváros dinamizmusával és a nagypolgári életérzés luxusával várja.Eladó Belvárosban, a Podmaniczky utcában két egymás mellett elhelyezkedő ingatlan: egy 170 négyzetméteres és egy 133 négyzetméteres, egy felújított, liftes, századfordulós társasház 2. emeletén. Az ingatlanok  egyben eladók, jogilag rendezettek, külön helyrajzi számmal rendelkeznek. A két lakás egy közös, zárt folyosóról nyílik, ami még több privát szférát biztosít az itt élők számára.Mindkét lakás előkelő utcai és belvárosi panorámát nyújt, amely a város szívében egyedülálló élményt kínál. A nagyobbik laksáshoz egy erkély is tartozik.Az ingatlanok luxuskivitelben újultak meg, kialakításuk egy olasz belsőépítész keze munkáját dicséri.Az átfogó felújítás során kiemelt figyelmet fordítottak a tágas, nagyvonalú térelosztásra, ahol a nappalik és a hálószobák mellett helyt kapott több fürdőszoba, felszerelt beépített konyha, gardróbszoba és vendégtér is. A luxus és kényelem itt minden részletben megtalálható, a legmodernebb technológiai megoldásokkal kiegészítve.A rekonstrukció során különös figyelmet fordítottak a részletekre: a mennyezeti fa burkolat nemcsak esztétikai, hanem funkcionalitás szempontjából is kiemelkedő. E különleges jellegzetesség teszi az ingatlant igazán karakteressé, egyedi hangulatot árasztva.133 m2 lakást 3 szoba, 2 fürdőszoba, beépített és gépesített konyha- étkező és egy tágas előszoba alkotja.A lakás kiemelkedő jellemzője az eredeti fa burkolatú mennyezet, mely a restaurálás során az eredeti korabeli fényképek alapján került helyreállításra. Ezzel együtt  szintén az eredeti korhű fényképek alapján rekonstruálták a a zárt folyosót, közlekedőt és ajtókat ólomüveg berakással.170 m2 lakást 4 szoba, 3 fürdőszoba, beépített-gépesített konyha-étkező, 2 gardróbszoba, egy tágas előszoba és egy erkély alkotja.Az impozáns nagy terekkel rendelkező ingatlan falai a századfordulós gipsz stukkó berakásokkal igazi elegáns nagypolgári hangulatot árasztanak.Mindkét ingatlan teljes körű műszaki felújításon átesett. A nyílászárókat restaurálták, cserélték, a víz illetve csatorna vezetékeket is kicserélték. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik. Az ingatlanok tehermentesek, rugalmasan megtekinthetőek!Bővebb információ illetve időpont egyeztetéssel kapvsolatban várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1890
Erkély:
3,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Elisabeta Rozália Duna House - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Elisabeta Rozália Duna House - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY