Eladó lakás Budapest VI. kerület 52 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 52 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 52 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8158390
Referenciaszám: M281701-4678156
Frissítve: ma

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
2 498 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAPEST, 6.KERÜLETÉBEN , ANDRÁSSY ÚT KÖZELÉBEN frissen és igényesen felújított, belsőépítész csapat áltat tervezett, bútorozott, utcai nézetű lakás eladó a Liszt Ferenc téren. A lakásban teljes felújítás történt: kéménybélelés, új kazán, új fűtésrendszer, új villanyhálózat, új vízvezetékek, légkondi és riasztórendszer. A belmagasság 4 méter, a lakás helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba szeparált WC-vel, és egy hálószoba amelyből külön gardróbhelyiség nyílik. A padlót tölgy Chevron parketta borítja, míg a fürdőszobában magas minőségű olasz csempe került felhasználásra. Asztalos által készített egyedi konyha és bútorok kerültek beépítésre, továbbá a nappaliban bioethanol kandalló található. Külön mérőóra van a villanyra, gázra. Közös költség 14 040 Ft / hó. A ház klasszikus polgári stílusú, kívül-belül rendezett állapotú rendszeres karbantartással és takarítással. Lokáció: a lakás a Liszt Ferenc tér Andrássy úthoz közel eső részén található. Az éttermek, bárok karnyújtásnyira helyezkednek el. A rövidtávú kiadás engedélyezett. A lakásban teljes felújítás történt: kéménybélelés, új kazán, új fűtésrendszer, új villanyhálózat, új vízvezetékek, légkondi és riasztórendszer. A belmagasság 4 méter, a lakás helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba szeparált WC-vel, és egy hálószoba amelyből külön gardróbhelyiség nyílik. A padlót tölgy Chevron parketta borítja, míg a fürdőszobában magas minőségű olasz csempe került felhasználásra. Asztalos által készített egyedi konyha és bútorok kerültek beépítésre, továbbá a nappaliban bioethanol kandalló található. Külön mérőóra van a villanyra, gázra. Közös költség: 14 .040 Ft / hó. A ház klasszikus polgári stílusú, kívül-belül rendezett állapotú rendszeres karbantartással és takarítással. Lokáció: a lakás a Liszt Ferenc tér Andrássy úthoz közel eső részén található. Az éttermek, bárok karnyújtásnyira helyezkednek el. A rövidtávú kiadás engedélyezett.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY