Eladó lakás Budapest VI. kerület 77 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 77 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 77 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8129095
Referenciaszám: H341396
Frissítve: 26 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
1 129 870 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Központi elhelyezkedés, világos terek és kitűnő közelekedés - ezek azok a tulajdonságok, amelyek azonnal szembeötlőek ezzel a tehermentes ingatlannal a Belső VI. kerületben, a Teréz körúton. Az 77 nm-es lakás két tágas szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, amelyek ideálisak lehetnek egy kisebb család számára vagy egy olyan befektető számára, aki hosszú távra tervez. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gázkonvektorral és légkondícionálóval biztosított. Bár az ingatlan bútorozatlan, a terek világosak és tágasak, így könnyen lehet őket berendezni a saját ízlésed szerint. Az ingatlan panorámája Array, ami azt jelenti, hogy gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, és könnyen megközelíthető a közlekedési csomópontokból. A környék előnyös adottságai közé tartozik a csendes és biztonságos környezet, valamint a sokféle bevásárlási és szórakozási lehetőség, amelyek a közelben találhatók. Ha befektető vagy, akkor ez az ingatlan tökéletes lehetőség számodra. A környék folyamatosan fejlődik, és a területen rengeteg bővítési lehetőség áll rendelkezésre. Ha kérdéseid vannak az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk, hogy a lehető legjobb döntést hozd. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és légy az első, aki megtekinti ezt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázspanorámapincebútorozatlanliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusznák Zoltán Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusznák Zoltán Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY