Eladó lakás Budapest VI. kerület 104 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 104 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051888
Referenciaszám: 10824523
Frissítve: ma

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 260 millió Ft

260 millió Ft
2 500 000 Ft/m²
104 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 850 145 Ft
Második évtől
1 098 716 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest VI.kerületének egyik legkeresettebb részén, Belső-Terézvárosban, az Anker közben, második emeleti, 104 nm-es, belsőépítész által megálmodott , magas minőségben kivitelezett és berendezett 3 szobás, nagyon világos, hangulatos, nagy teraszos lakás.     Környék:  Az ingatlan a Vi. kerület legfrekventáltabb részén helyezkedik el, szinte sétatávolságra találhatóak a város nagyobb nevezetességei, de közel a Váci utca, Erzsébet tér, Fashion street vagy az Andrássy út, a Bazilika, és a Király utca is. Kávézók, éttermek, színházak, bevásárlási lehetőségek színesítik az élettel teli környéket, drága üzletek és szórakozóhelyek sokasága nyújt kényelmes életet.   Társasház:  A lakás hangulatos, forgalomtól elzárt kis utcában, a történelmi Anker Palotában található.   A ház 1908-ban épült, 5 emeletes, 2 lift is található az épületben. Az Airbnb lakáskiadás engedélyezett.   Lakás:  Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. A lakás minden tekintetben különleges és egyedi, a lenyűgöző nagypolgári hangulat ötvöződik a modern eleganciával.   Alapterülete 104 nm. Belsőépítész által újragondolt, praktikus elosztással rendelkezik. Amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, előtér, közlekedő került kialakításra. A nappalit és az egyik hálószobát 15 nm-es terasz öleli körbe. A felújítás kiterjedt a teljes aljzatra, a külső és belső nyílászárókra, a villany és vízvezetékekre, valamint a riasztó kiépítésére. Új a konyha, mindkét fürdőszoba. Minden beépített bútor egyedi méretre készült. A konyhabútor Zamperri cég által gyártott, Technistone munkalappal és beépített AEG konyhagépekkel. A kárpitozott bútorok szintén egyedileg készültek kifejezetten ebbe az enteriőrbe. Minden szoba klímával és elektromos redőnnyel van felszerelve.   Miért érdemes ezt a lakást választania?  - esztétikus, ikonikus épület - magas minőségű felújítás - designos burkolatok - minden új még nem használta senki - amerikai konyhás nappali -a fő háló ami a Deák térre néz saját fürdővel és külön gardrób szobával rendelkezik -a második háló a belső udvarra néz és emellett is találunk egy fürdőszobát. -A széles ablakok áradó fényt engednek be a lakásba, kiemelve az elegáns padlózatot és a finom részleteket.   A tértervezés okosan kihasználta a rendelkezésre álló teret, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson -15 nm terasz, amely a teljes nappalit és a háló szobát is körbe öleli -házközponti fűtés -Közösköltség 50 ezer ft, ami tartalmazza a fűtést, a korlátlan vizet, ház biztosítását, takarítást, közös képviselet díját, szemétszállítást és a felújítási alapot.    

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panorámabútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sherif Hosny CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sherif Hosny CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY