Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7887240
Feltöltve: 8 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 037 662 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉREM INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK! A CSEND SZIGETE AZ OKTOGONON -ELADÓ egy 76 m2 –es, tehermentes, kiváló állapotú, felújított, harmadik emeleti, nagypolgári lakás. -kiváló tömegközlekedés, a West Endtől, egyemektől pár percre -az épület 1886-ban épült, biztonságát mágneskóddal ellátott dupla kapu szavatolja -minden lakása CSENDES és NAPSÜTÖTTE -tökéletes elosztású lakás, a belmagasság 4 méter, teljes magasságú galériával -felújított villany és vízvezeték rendszerrel, gazdaságos kombi cirkó fűtéssel, légkondícionálással -közös költség 17 000 Ft ( vízdíjjal), villany 6000 Ft, gáz 12 000 Ft (átalány) havonta A pesti oldal leghangulatosabb részén, pár méterre az Oktogontól, közvetlenül a tulajdonostól ELADÓ egy 76 m2 –es, tehermentes, kiváló állapotú, felújított, harmadik emeleti, nagypolgári lakás. A lakás boltok, hivatalok, orvosi rendelők, iskolák, egyetemek, óvodák, sportcentrumok, színházak, múzeumok és a West End bevásárlóközpont szomszédságában található. Kiváló tömegközlekedési adottságokkal, a Nyugati pályaudvartól pár percre. A lakásról: •A kovácsoltvas korlátos függőfolyosóról lépünk be egy előtérbe, ahol egy zárható acélrácskapu gondoskodik a biztonságról. Innen nyílik a tökéletes elosztású lakás: az előszobából nyílik a konyha+étkező+nappali, a fürdőszoba (WC-vel, óriási sarokkáddal, praktikus tárolóbútorokkal), valamint itt kapott helyet a galérián kiépített hálószoba. a belmagasság 4 méter. A tágas előszobában, a lépcső alatt és a hálóban beépített szekrények gondoskodnak a tárolásról, így nem a nappaliban foglalják a helyet a szükséges holmik. A másik hálószoba a nappaliból nyílik. A napfényt két magas ablak engedi be. A duplaágy a galérián kapott helyet, míg a dolgozó bútor és a vendég kanapé a lenti részen. A házról: Az épület 1886-ban épült, historizáló stílusban. A korra jellemző nagyvonalú térképzéssel, kovácsoltvas korlátokkal és nagypolgári hangulattal. A ház biztonságát mágneskóddal ellátott kapu szavatolja. A földszinten néhány bolt üzemel, a lépcsőházat mágneskódos ajtón át lehet megközelíteni, minden szint is ajtóval elkülönített. A lift kiépítését az idén szavazta meg a kislétszámú lakóközösség. A tárolás a padláson megoldható. A padlástér értékesítését tervezi a ház, ami további lehetőségeket rejt magában. A lakás akár rövid távon is kiadható. Illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére is. A lakás azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
T Cs
+36 30 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
T Cs
+36 30 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY