Eladó lakás Budapest VI. kerület 74 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 74 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7503881
Referenciaszám: LK045689
Frissítve: 1 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 88,5 millió Ft

88,5 millió Ft
1 195 946 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 376 Ft
Második évtől
373 986 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a VI. kerület szívében, a pesti Broadway-en, a Zichy Jenő utca-Nagymező utca sarkán egy esztétikailag és műszakilag is felújított 74 négyzetméteres, 2 szobás, első emeleti, napfényes - lakásnak is kiválóan alkalmas - irodahelyiség. A lakásba belépve az előtér köti össze a helyiségeket, innen jutunk a nappalinak is alkalmas váróterem, a fürdő és a külön mellékhelyiség. A váróteremből nyílik mindkét szoba. A konyhapult a várótermet a kisebb szobával összekötő közlekedőben került kialakításra, amely akár le is zárható. A legutolsó felújítás során modern, 3 rétegű üvegezéssel ellátott ablakok kerültek elhelyezésre, ezért az utcai forgalom egyáltalán nem hallatszik a lakásban, az egész nap rendkívül csendes. A lakásban a klimatizálás is kialakításra került. Az ingatan fűtéséről egy modernizált, házközponti fűtésrendszer gondoskodik, amely négyzetméter arányosan kerül leosztásra, így takarékos megoldást jelent. A meleg vizet beépített villanybojler szolgáltatja. A társasház rendezett, folyamatosan karbantartott, szép állapotban van, a lakóközösség a teljes felújítást megkezdését a közeljövőben tervezi. A házban lift is található, amely az elmúlt években került teljeskörűen modernizálásra! A központi elhelyezkedésnek köszönhetően pár perc sétára található az Andrássy út, így a város bármelyik része könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel. Akár fiatal párok részére első otthonnak, akár egyetemisták részére is, de a belváros és különösen a kulturális negyed közelsége miatt befektetésnek is kitűnő választás! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bátran telefonon vagy email-ben a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY