Eladó lakás Budapest VI. kerület, Belső Terézváros 184 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Belső Terézváros 184 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Belső Terézváros 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 5912276
Referenciaszám: 667_114
Frissítve: 3 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 368 millió Ft

368 millió Ft
2 000 000 Ft/m²
184 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 203 283 Ft
Második évtől
1 555 106 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Operától pár perces sétára valósult meg ez nem mindennapi beruházás ahol három magas minőségű ingatlan került átadásra. Az épült központi elhelyezkedésének köszönhetően akár az Opera ház, Liszt Ferenc tér, Gozsdu udvar vagy a Deák Ferenc tér is pár perces sétával elérhető. Az épület teljes körűen megújult és visszanyerte eredeti pompáját Felvonóval csak a megfelelő kód ismeretével gyalogosan pedig kulccsal juthatunk az ötödik szintre, ennek köszönhetően illetéktelenek nem zavarhatják az ott lakok nyugalmát. A mindhárom ingatlan duplex kialakítású. A bejárat szintjén nappali, konyha és terasz található. az alsó negyedik emeleten pedig a hálószobák és a hozzá tartozó teraszok. A vételár tartalmazza a konyhabútort teljes gépesítéssel (Siemens) együtt. A lakások klimatizáltak és teljesen motorizáltak, a GIRA Instabus rendszerének köszönhetően akár interneten keresztül, de beállítás függvényében a lakás bármelyik helyiségéből minden vezérelhető (fűtés – hűtés – árnyékolás – világítás – redőnyök -riasztó stb.) fokozva a lakók kényelmét. A lakóhelyiségek egyedi tölgyfa burkolatokat kaptak a nappaliban padlóregiszterrel. A fürdőszobai szanitereket (tervezést is) a "Villeroy& Boch" biztosítja, a szerelvények "Circle és Cult" márkájúak. A lakások belsőépítészeti tervezője: a DESIDEA Stúdió.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panorámalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrássy Róbert REGION Ingatlaniroda / Region Immo Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Andrássy Róbert REGION Ingatlaniroda / Region Immo Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY