Eladó lakás Budapest V. kerület 135 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 135 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 135 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8167909
Referenciaszám: 13710
Frissítve: 2 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás: 270 millió Ft

270 millió Ft
2 000 000 Ft/m²
135 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 882 843 Ft
Második évtől
1 140 974 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó az V. kerületben egy frissen és magas színvonalon felújított, második emeleti, erkélyes, dupla komfortos, polgári jellegű luxuslakás a Belváros egyik legkedveltebb utcájában. A lakás rendkívül világos, minden helyisége ablakos. Két külön bejáratú hálószoba, egy tágas nappali étkezővel, két fürdőszoba, két WC és két gardrób/mosókonyha található benne. A belmagasság 3,8 méter. A felújítás során a villamos és a fűtési rendszer teljes cseréje mellett minden elemet a legmagasabb minőségben építettek be. Padlófűtés gondoskodik a melegről, melyet Immergas kondenzációs gázkazán táplál, és a hűtő-fűtő légkondicionáló is wifin keresztül távolról szabályozható. Az ablakok hő- és hangszigeteltek, háromrétegű Thermoplan üvegezéssel, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel felszereltek. A padlót igazi tölgyfa parketta borítja. A lakás modern kényelmet nyújtó stílusa a régi nagypolgári hangulatot idézi. A fürdőszobák elegáns, minimalista stílusúak, minőségi burkolatokkal, Auralum szaniterekkel és hangulatvilágítással. Riasztó és kaputelefon rendszer is beépítésre került. A képeken látható egyedi bútorok, a kortárs műalkotások és a felújított eredeti bauhaus lámpák megvásárlása megbeszélés tárgyát képezi. A lakás tehermentes, jogilag rendezett és azonnal költözhető. Önkormányzatnak elővásárlási joga van, de nem fognak élni vele... A ház története visszanyúlik 1838-ig, amikor is szerb kollégiumként alapították. Nemrégiben a homlokzat visszanyerte eredeti, gyönyörű stílusát. A környék infrastruktúrája kiváló: iskolák, egyetemek, üzletek, parkok, futópálya, kutyafuttató, kávézók, éttermek és cukrászdák találhatók a közelben. A környék híres a teraszos reggeliző és kávézó helyekről. Kiváló közlekedési lehetőségek, a metró és a buszok mindössze két perc sétára vannak. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy exkluzív, modern otthont keresnek a város szívében."

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Ráhel Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Ráhel Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY