Eladó lakás Budapest V. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156446
Referenciaszám: LK039705-4676479
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 362 121 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Bp. V. Lipótvárosban a Jászai Mari tér közelében egy 66 m2-es 2 szobás frissen FELÚJÍTOTT polgári lakás, ami elhelyezkedéséből adódóan kinálóan alkalmas IRODÁNAK, RENDELŐNEK is!A bútorozott képek látványtervek!!!Az ingatlan a társasház félemeletén helyezkedik el, ami a természetben 1. emeletnek felel meg. A lakás a zárt lépcsőházból közelíthető meg.A lakás klasszikus nagypolgári elrendezésű, az előszobából nyílik a konyha és egy WC. A hallból egy háromszárnyas ajtón át jutunk a nappaliba, amiből a hálószoba nyílik. A hall és a szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség járólapos. A szobák a ház belső udvarára néznek, nyugati fekvésűek, benapozottságuk közepes. A lakás jó műszaki állapotban van, most fejezték be a fürdő és WC felújítását, a festést és a laminált parketta lerakását. A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőkkel ellátva, a melegvizet átfolyós gázkazán biztosítja.A jól karbantartott társasházban lift van. A kapu, és a kapualj felújítás alatt van, 2023 végére elkészül.Az ingatlan központi elhelyezkedésű, gyalogos távolságra van a parlament, az országgyűlés irodaháza, a Vígszínház, a Margit-sziget. A tömegközlekedés kiváló: 2-es, 4/6-os villamos, metrók, buszok.Az ingatlan elhelyezkedésél fogva kiválóan alkalmas elegáns otthonnak, irodának, rendelőnek, vagy hosszútávú kiadásra befektetésnek is.Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus, hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY