Eladó lakás Budapest V. kerület, Váci utca, turizmus központ 67 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Váci utca, turizmus központ 67 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Váci utca, turizmus központ 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7909130
Referenciaszám: M260217
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 99,89 millió Ft

99,89 millió Ft
1 490 896 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 326 619 Ft
Második évtől
422 118 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN ***** Megvételre kínálok Budapest V. kerületében, a méltán híres VÁCI UTCÁBAN egy 2. emeleti, 1+2 szobás, jó állapotú lakást. Az ingatlanba lépve, egy tágas konyha fogad minket, melynek állapota jó. Esztétikus burkolatok, beépített konyhabútor, és légkondicionáló is megtalálható. Innen nyílik 2 hálószoba, egy kis tároló, és a fürdőszoba is. Ez utóbbi is ablakkal ellátott, a szellőző udvarra néz. Így a friss levegő áramlása és a szellőztetés sem okoz gondot. Káddal és WC-vel szerelt, jó szerkezeti állapotban van, ázásnak nincs nyoma. A nagyobbik hálószoba 2 nagy ablakkal ellátott, így a természetes fény elárasztja napközben. Ezek az ablakok a csendes, és szépen karban tartott belső udvarra néznek. Tovább haladva egy kisebb szobába lepünk, mely szintén udvari nézetű. Itt egy nagy beépített szekrényt is kialakítottak. A lakás adottságainak köszönhetően, ez tökéletesen elláthat egy gardróbszoba szerepet. Az ingatlan jó állapotú. Igény szerint szépészeti felújítás szükséges lehet, ami után lakályos, és nyugodt otthon vállhat belőle. Mind a 3 szoba faparkettával burkolt. Kisebb karbantartás után, igazán meleg hatást nyújthat. A társasház műemlék védett, jó állapotban van, karban tartott, és az anyagi helyzete is rendezett. A lakóközösség csendes, összetartó és segítőkész. A lokációja magáért beszél, a turisták körében igazán közkedvelt. Séta távolságon belül a tömegközlekedés sokasága, éttermek és vásárlási lehetőségek, valamint a látnivalók tömkelege tárul elénk. Az ingatlan ideális választás lehet saját részre. Akik szeretik a belváros közelségét, a nyüzsgést, akiknek fontos, hogy minden karnyújtásnyira legyen az otthonától, biztosan megtalálta a tökéletes lakást. Adottságainak és elrendezésének köszönhetően nagyon sok lehetőséget rejt magában. A képeken szereplő bútorok és berendezési tárgyak külön megállapodás tárgya. Befektetésre is tökéletes választás, hiszen a lokációjának és infrastruktúrájának hála, a turisták közkedvelt területének a közepén található. Méretei lehetővé teszik, hogy akár kettő kisebb lakást kialakítsanak. Így rövid és hosszú távon is jó hozamot generálhat. Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is! Az OTP Ingatlanpont teljes körű hitel ügyintézéssel, és megbízható ügyvédi közreműködést biztosítva segíti a tökéletes Otthon, vagy befektetés kiválasztását és a vásárlást.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1881
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY