Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 46 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 46 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 46 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8167762
Referenciaszám: 4146_808
Feltöltve: 3 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
2 934 783 Ft/m²
46 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 422 Ft
Második évtől
570 487 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT LAKÁS A HILD TÉRNÉL Eladóvá vált Budapest belvárosában egy NAPPALI + 2 HÁLÓS, KIVÁLÓ BEOSZTÁSÚ, FRISSEN FELÚJÍTOTT lakás. A lakás teljeskörű felújításon esett át, amely során új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A víz- és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, valamint a fűtésrendszer korszerűsítve lett, így biztosítva a modern és energiatakarékos működést. A lakás elhelyezkedése kiváló, közel a város nevezetességeihez, bevásárlási lehetőségekhez, éttermekhez és közlekedési csomópontokhoz. Ideális otthon pároknak, egyedülállóknak vagy akár befektetési célra is. A lakás hűtéséről egy NAGYTELJESÍTMÉNYŰ HŰTŐ-FŰTŐ, WIFI-S klímaberendezés gondoskodik. A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy kombi cirkó gázkazán gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy a ház pincéjében található, zárható, 5 m2-es tároló. Örömmel várom HÍVÁSÁT a lakás megtekintése kapcsán akár HÉTVÉGÉN VAGY AZ ESTI órákban is! -------- Renovated Apartment Near Hild Square A newly renovated apartment with a LIVING ROOM and TWO BEDROOMS, featuring an EXCELLENT LAYOUT, is now for sale in the HEART OF BUDAPEST. The apartment has undergone a complete renovation, including the installation of new windows. Both the water and electrical systems have been replaced, and the heating system has been modernized to ensure modern and energy-efficient operation. The apartments location is superb, close to city landmarks, shopping facilities, restaurants, and transportation hubs. It is an ideal home for couples, singles, or even as an investment. The apartment is cooled and heated by a high-performance, Wi-Fi-enabled HVAC system. Heating and hot water are provided by a gas boiler. The apartment also includes a lockable 5 m² storage space in the buildings basement. I look forward to your call to arrange a viewing of the apartment, even on weekends or in the evening!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűamerikai konyhakábeltévébútorozatlanklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY