Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 99 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 99 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 99 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8157921
Referenciaszám: krisztina.horvath@oh.hu
Feltöltve: 9 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 404 040 Ft/m²
99 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 db egymás mellett elhelyezkedő lakás keresi új tulajdonosát Budapest szívében a Molnár utcában! A két ingatlan 99 nm-es, kisebbik része 44 m2, a nagyobb 55 m2. A két lakás ára összesen 139.000.000 Ft! A két lakás most Airbnb kiadásra van berendezkedve. Kiváló állapotú, világos, tágas lakásokat kínálunk eladásra! Az Erzsébet híd és a Szabadság híd között található, közvetlenül a Belgrád rakparttal párhuzamos utcában. 55 + 44 = 99 m2 Világos, Nagy belmagasságú, 2 + 2 szobás, Felújított, Klímás, Felújított társasház Társasház: Az 1930-as években épűlt, 3 szintes, lift nélküli társasház, 2015-ben teljes felújításon esett át, nagyon jó állapotú, gondosan karbantartott, tiszta, rendezett. A hosszú és rövid távú kiadás egyaránt megengedett, sokan élnek is ezzel a lehetőséggel. A lakók csendesek, barátságosak. Lakások: A lakások a 3. emeleten helyezkednek el, ahova egy szép lépcsőházon keresztül jutunk fel. A félkör alakú, nyitott folyosón ez a két középső lakás. 44 m2: A lakásba lépve, egy kényelmes nagyságú előszoba fogad minket, ahol bőven van hely a kabátoknak, cipőknek. A bejárattal szemben található a kádas fürdőszoba, wc-vel együtt. Mellette helyezkedik el a 11 nm-es hálószoba, és az előszobából balra pedig a 27 nm-es, nappali, konyhával együtt. 55 m2: A lakásba belépve az előszobában találjuk magunkat. Tovább haladva bal oldalon a külön álló wc és a fürdőszoba kapott helyet. A jól felszerelt konyha a közlekedő jobb oldalán helyezkedik el és vele szemben a hálószoba. Mellette a nagy tágas nappali mely utcai kilátással rendelkezik. Műszaki: Mindkét lakás 2016-ban teljes felújításon esett át, ami kiterjedt a villanyvezetékek, vízvezetékek , a fűtés korszerűsítésére, nyílászárók cseréjére. Fiatalos, modern, dizájn burkolatokat és szanitereket kapott. Elhelyezkedése: Az Erzsébet híd és a Szabadság híd között helyezkedik el, a Belgrád rakparttal párhuzamos utcában, egy utcányira a Duna parttól. Minden megtalálható a közelében ami a hétköznapi élethez szükséges,egyetemek, iskolák, vásárcsarnok, szolgáltatók. Jó infrastruktúra jellemzi: 2, 47, 48, 49-es villamos, 4 metró stb. Befektetők számára is ideális elhelyezkedésű, hiszen központi , sok turista látványosság könnyen megközelíthető, számos étterem, pub, szórakozóhely található a közelben. Jelenleg is AIRBNB szálláshelyként működik, iletve a bérlő továbbra is bérelné! Parkolni az utcán lehet. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, pénzügyi tanácsadásban irodánk szakembere szívesen segít!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűbútorozottbeépített konyhabútorgépesítettkaputelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Krisztina Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 530 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Krisztina Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 530 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY