Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 117 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 117 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155915
Referenciaszám: 888774
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 399,9 millió Ft

399,9 millió Ft
3 417 949 Ft/m²
117 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 307 589 Ft
Második évtől
1 689 910 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó frissen felújított luxuslakás a Károly körúton! Nettó 117 m², bruttó 129 m² | 3. emelet | Panorámás kilátás a Zsinagógára Kivételes lehetőség! Eladásra kínáljuk ezt a frissen felújított, luxus színvonalú, klimatizált lakást a Károly körúton, mely minden igényt kielégít. Főbb jellemzők: Lakótér: Nettó 117 m², bruttó 129 m² Emelet: 3. Szobák: Nappali + 3 hálószoba Fürdőszobák: 2 teljesen felszerelt fürdőszoba Különleges extrák: Szauna, klimatizálás Kilátás: Panorámás kilátás a Zsinagógára Lakás leírása: Nappali: Tágas és világos nappali, mely tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez. Hálószobák: Három különálló hálószoba, melyek kényelmes és nyugodt pihenést biztosítanak. Fürdőszobák: Két luxus kivitelű, modern fürdőszoba, melyek közül az egyik közvetlenül kapcsolódik a fő hálószobához. Szauna: Privát szauna a teljes kikapcsolódásért és feltöltődésért. Konyha: Magas minőségű gépekkel és elegáns berendezéssel ellátott, tágas konyha. Egyéb jellemzők: Klimatizált helyiségek: A lakás minden helyisége klimatizált, így a nyári hőség sem jelent problémát. Panorámás kilátás: Az ablakokból és az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a szemben lévő Zsinagógára, amely egyedülálló atmoszférát biztosít. Ez a lakás nemcsak kiváló elhelyezkedésével, hanem luxus berendezésével és modern felszereltségével is kiemelkedik. Ideális választás azok számára, akik a város szívében keresnek egy exkluzív otthont. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
A+
bútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY