Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 35 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 35 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 35 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8146191
Referenciaszám: H485427
Feltöltve: 22 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
2 142 571 Ft/m²
35 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 640 Ft
Második évtől
297 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Értékálló befektetést keres? Fontos a LOKÁCIÓ, a DUNA közelsége, a belvárosi pezsgés? BEFEKTETNE egy rendkívül ritka lehetőségbe? Ne habozzon, találkozzunk a Szervita téren és nézze meg velem ezt a remek lakást! LAKÁS: - tégla építésű ház fél emeletén található, az üzletsornak és a nagy belmagasságnak köszönhetően érzetre magasabban vagyunk, - alapterülete tulajdoni lap szerint 35 négyzetméter, lemérve 38 m2, - minőségi munka keretében teljes körűen felújították pár éve (víz, villany, burkolatok cserélve), - a nappali hatalmas ablakaiból a sétáló utcaára pillanthatunk, - stílusos fürdő és beépített Geberit wc, - beépített konyhabútor és indukciós főzőlap. ÉPÜLET: 1911-1913 között, premodern-szecessziós stílusban Benedek Dezső tervei alapján épült ház Budapest belvárosának egyik ékessége. Az eredetileg bérházként funkcionáló épületben jelenleg magánlakások, irodák, földszintjén üzlethelyiségek találhatóak. A két lift pedig kényelmesebbé teszi az ott lakók mindennapi életét. LOKÁCIÓ: Az ingatlan központi helyen a Deák tér és a Váci utca közelében helyezkedik el, mégis csendes, így mindazoknak ajánlom, akik szeretik a jó infrastruktúrát, belvárosi nyüzsgést, de szeretik a nyugalmat is. Egy kellemes estéhez vagy bevásárláshoz sem kell messzire menni, mert éttermek, boltok, bankok, számos üzlet és kávézó várja az új tulajdonost szinte métereken belül. A Szervita tér két okból is a pesti Belváros egyik legizgalmasabb tere. Egyrészt valódi építészettörténeti képeskönyv. Másrészt olyan típusú tér, amilyenből sajnos kevés van a pesti Belvárosban: zárt, intim hangulatú, szabálytalan formájú, látszik rajta, hogy szerves történelmi fejlődés eredményeként jött létre, és kellemesen emberléptékű. KÖZLEKEDÉS: Belváros, kiváló közlekedéssel rendelkezik a Deák tér közelsége miatt (M1; M2 és M3-as metró, 47-es, 49-es villamos, valamint számtalan busz). Duna, a Pesti alsó rakpart 500 méteren belül, percek alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. AIRBNB engedélyezett a házban, melynek darabszáma korlátozott, jelen állapotról érdeklődni szükséges. Amennyiben további információra lenne szüksége vagy megtekintené az ingatlant keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1911
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spisák László Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spisák László Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY