Eladó lakás Budapest IX. kerület 124 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 124 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8171705
Referenciaszám: LK068218
Frissítve: ma

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 123,7 millió Ft

123,7 millió Ft
997 558 Ft/m²
124 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 404 464 Ft
Második évtől
522 724 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
#saroklakás #panorámás #magasemelet #polgári #bérlőkELADÓ a IX. kerületben a Semmelweis Klinikáknál – budai hegyekre néző – egy magasemeleti, tágas, VILÁGOS nagypolgári saroklakás!!Az ingatlan 4 külön szobával, (az egyik tágas nappali, társalgó) nagyon jó befektetés, de családosoknak is, vagy saját igény szerint luxus nagypolgári lakássá is alakítható!!Legfelső szinten található, utcai, nyugati kilátással a budai helyek felé, északi kilátással az egyetem felé, illetve a konyhai ablakból kelet felé van kilátás egy belső tágas kertre!!A lakás teljeskörűen FELÚJÍTOTT saját célra készült, pár hónapja került kiadásra. Központi elhelyezkedése ellenére kifejezetten CSENDES!! A nyílászárók újak, hang- és hőszigeteltek, fából készültek, időtállóak. Mindegyik ablakon szúnyogháló és redőny. A szobákban faparketta, a közlekedő, az előszoba, és a konyha fahatású könnyen tisztítható kőpadlós. A nappali helyiség KLÍMÁVAL felszerelt.Duplakomfortos, az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós, melyben a háztartási gépek, beépített gardrób is helyet kapott. Külön WC, és egy kisebb helyiségben gardrób is található.A bejárati ajtó kívül biztonsági ráccsal védett, betörés és tűzálló, dupla ajtó.A konyha teljesen gépesített (beépített főzőlap, beépített sütő, beépített mosogatógép, beépített mikró és szagelszívó), nagy gardróbszekrények kerültek beépítésre. Ezek mind a VÉTELÁR RÉSZÉT képezik!!A lakás tehermentes, rövid idő alatt birtokba vehető!Környék:A lakás kiváló környéken helyezkedik el. Könnyen kiadható az Egyetemek közelsége és a kórház miatt. De saját részre is kiváló, szuper nagypolgári luxuslakás, vagy minimál, loftlakás is kialakítható, hiszen saroklakás révén nagy világos ablakai, tágas szobái, adottak egy egyedi saját ízlésű lakás kialakítására.Közelben kávézók, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, egyéb szolgáltatók is pár utcás távolságon belül elérhetőek.Közlekedés:A metrónak köszönhetően a város bármely pontja percek alatt, „dugómentesen” elérhető. Buszok, villamos, a közelben. Biciklivel is könnyen eljuthatunk bármerre biztonságosan. Parkolás: A közeli utcában van teremgarázs hely (egy nagyobb autó számára) mely BENNE VAN AZ ÁRBAN.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Krisztina Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Krisztina Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY