Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 33 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 33 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 33 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8171168
Frissítve: 2 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
1 151 515 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 252 Ft
Második évtől
160 582 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ferenc körúton, Corvin negyed szomszédságában -közel az ELTE, Corvinus és a Semmelweis Egyetemekhez- megvételre kínálunk egy 2016-ban felújított, 3,7 m belmagasságú,ingatlan-nyilvántartásban 31 m2, de a valóságban felmért adatok szerint 33m2 alapterületű, 1. emeleti lakást. A nyílászárók a belső udvarra néznek, ezáltal a lakás csendes, pihenésre és tanulásra is kiválóan alkalmas. A felújításkor konyha, és fürdőszoba felújítás történt. Szobája laminált parkettás, fűtése fűtőpanellal, és klímával megoldott, de van a szobában egy használaton kívüli cserépkályha, mely karbantartás után üzemképes, így a gázfűtés is megoldható. A fürdőszobában bojler szolgáltatja a melegvizet, ugyanebben a helyiségben van a WC, mosdó, zuhanykabin. A lakás kifejezetten csendes, két lépcsőházas gyönyörű állapotú elegáns polgári társasházban található. A ház Ferenc körúti és belső homlokzata is felújított, állandóan karbantartott. Előző évben felújításra került a tető, idén a vizvezeték van tervben, jövőre a belső kert kialakítását tervezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló elhelyezkedésű: a 3-as metró és a 4-6-os villamosmegálló a ház előtt, a Duna part 10 perc sétára található. Éttermek, üzletek, szórakozóhelyek és a Corvin Pláza 2 percen belül elérhetőek. Közös költség:11.000.-Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítás, takarítás, és a közös világítás költségeit. Egyetemistáknak, első lakásnak, pároknak és befektetésnek is remek választás. Az ingatlan per és tehermentes, így a teljes vételár megfizetését követően azonnal költözhető. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, további információkért, illetve megtekintési időpontért keressen bizalommal. KÉREM, HOGY INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűcsendesinternetalacsony közös költségvízórásklímabiztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
dr. Buczkó Tímea
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
dr. Buczkó Tímea
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY