Eladó lakás Budapest IV. kerület 94 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 94 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8164665
Referenciaszám: 319253
Frissítve: 4 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
2 010 638 Ft/m²
94 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a nagyon kedvelt IV. kerületben egy hangulatos, világos, csendes, körpanorámás luxuslakás a Metrodomban. Wolfner utca 4. 87 nm, 12 nm erkély, (bruttó 93 nm) 16. emelet, amerikaikonyhás nappali, 3 háló, fürdő, közlekedő, erkély, tároló. A nappali ablakai a Duna fele néznek, minden irányból a város felett „lebegünk”. A ház 2020-ban téglából épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben. Háromrétegű ablakok, szúnyogháló, akár szobánként vezérelhető aluredőnyös, biztonsági ajtó, 15 cm hőszigetelés a külső falon. A lakás ára: 189 millió forint akár a teljes bútorzattal is, egyeztetés szerint, valamint a teremgarázshely 8 millió forint. A 208 lakásos Társasházban nagyon barátságos, összetartó emberek laknak. A nyugati tájolású lakásban minden szobában klíma gondoskodik nyáron a megfelelő hőérzetről, de a tájolása miatt kellemes érzet van klíma használata nélkül is. A közösköltség mértéke felújítási alappal és a garázzsal együtt 82.800,- A villany és a víz használata fogyasztás alapján történik. A fűtést házközponti gázkazán biztosítja, a fűtés kb 7.000,- forint havonta. A lakásban okosotthon rendszer van kiépítve, a telefonos applikáció segítségével távolról is vezérelhetjük a fűtésszabályozást, a klímát, stb. Az épületben 24 órás portaszolgálat van, valamint közösségi helyiségek lettek kialakítva, játszószoba, kártyaszoba, valamint kerékpártároló, babakocsitároló is rendelkezésre áll. A 16. emeleten összesen 2 lakás található, nagyon csendes. Ajánlom a lakást fiataloknak, pároknak, családoknak, irodának és befektetésnek egyaránt. Az alaprajz tájékoztató jellegű. A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. (Metró, vonat) A Belváros autóval 10 perc alatt elérhető, tömegközlekedéssel 15 perc. A kerületben ingyenesen lehet parkolni, ha bejelentkezik a lakásba. Az ingatlan első megtekintési napja: 2024. július 15. hétfő Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 6 % alatti.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
17
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázspanorámaerkélyliftriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY