Eladó lakás Budapest IV. kerület 112 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 112 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 112 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8128411
Referenciaszám: LK097551-4603504
Frissítve: ma

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
579 464 Ft/m²
112 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődők!Eladásra kínálok Újpest KERTVÁROSI övezetben lévő NAPFÉNYES tetőtéri lakást, tágas terekkel.A társasház 1996- ban épült, a lakás 2019-ben a homlokzat teljes körű igényes felújításon esett át, a tulajdonos cserélte az elektromos hálózati vezetékeket, vízcsöveket és beszerelésre kerültek VELUX ablakok, HŐVÉDŐ és FÉNYZÁRÓ ROLÓVAL. A lakásba beérve egy tágas amerikai konyhás nappaliba érkezünk, a konyha beépített sütővel és mikróval rendelkezik. A nappaliból közelíthető meg az OKOS BOJLERREL zuhanyzóval ellátott fürdőszoba wc-vel.Az ingatlanban továbbhaladva egy tágas gyerekszobába érkezünk, onnan nyílik a második szoba is, melyből nyílik a kádas fürdőszoba is. A tető is kiváló állapotban van, a szarufák kivételével teljes felújítást és szigetelést kapott, illetve a külső homlokzat is felújításra került 2016-ban.A társasházban 4 lakás található, mindegyik lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik. A lakóközösség igényes és kimondottan összetartó, a lakáshoz tartozik még fedett felszíni beálló is egy autó részére, de közterületen is mindig van szabad parkolási lehetőség. A rezsi kifejezetten kedvező, 4 tagú család részére a fűtés fogyasztása nem érte el az 1576- m3-t, víz, villany pedig fogyasztás alapján fizetendő, közös költsége nincs a társasháznak.Bevásárlás szempontjából nagy áruházak autóval 4 percre találhatóak, de pár perces sétára található vegyesbolt, dohánybolt és vendéglő is. További információért, vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Eszter Zsuzsanna Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 611 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Eszter Zsuzsanna Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 611 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY