Eladó lakás Budapest IV. kerület, Munkásotthon utca 30 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Munkásotthon utca 30 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Munkásotthon utca 30 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7832755
Referenciaszám: 205703658
Frissítve: 3 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 31,2 millió Ft

31,2 millió Ft
1 040 000 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 017 Ft
Második évtől
131 846 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 30 nm-es, egy szobás téglalakás egy földszintes társasházban hangulatos terasszal és szép, zöld kerttel a IV. kerületben!   Kiknek ajánlom? Pároknak, egyedülállóknak, és akár befektetésnek is remek választás!   Miért? A lakás és a kert /90 nm/, egy csendes kis szigetként terül el Újpest-Központ metróállomás közelében. A lakóhely egy tágas nappalival rendelkezik, amely egy szintén tágas, kellemes méretű, ablakos konyhából nyílik. Ennek az egyik oldalát teljes egészében beépített szekrény tölti ki, amely szinte bármekkora mennyiségű ruházat elnyelését biztosítja.  A konyhából léphetünk be a fürdő helyiségbe is, amelyben egy többfunkciós, kényelmes zuhanykabin helyezkedik el.   A lakásba egy fedett, kimondottan hangulatos teraszon keresztül jutunk be, amely tökéletesen alkalmas akár a reggeli kávé elfogyasztására, de egy esti beszélgetős borozgatáshoz is idilli környezetet biztosít.   Az ingatlan rezsije rendkívül  kedvező. Autónkat az udvaron tudhatjuk biztonságban, de az utcán is ingyenes a parkolás!   Ezenkívűl tartozik a lakáshoz egy 12 nm-es tároló is, mely szintén biztosítja a gondtalan tárolást.   A közlekedés és a lokáció tökéletes. Minden, amire szükségünk lehet a hétköznapi életben, a környéken megtalálható. Fontos megjegyezni azt, hogy a környéken ez az egyetlen magántulajdonú ingatlan, a többi mind önkormányzati.   Véleményem szerint ez az ingatlan az egyedi adottságaiból kifolyólag hamar megtalálja új tulajdonosát. Ezért könnyen lemaradhat! Hívjon mielőbb, tekintsük meg együtt a lakást!   Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk egy ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!   Cégünk ügyvédje pedig rendkívül kedvező feltételekkel és akár online is vállalja az adásvételi szerződés lebonyolítását!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertteraszvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Attila Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Attila Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY