Eladó lakás Budapest III. kerület 78 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 78 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8167418
Referenciaszám: LK059349-4684236
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 131 millió Ft

131 millió Ft
1 679 487 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 428 342 Ft
Második évtől
553 584 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges, egyedülálló lakás várja új tulajdonosát Óbudán, csendes, zöld mellékutcában, mégis karnyújtásnyira a város forgatagától A gyönyörű, kifogástalan állapotban lévő lakás a mindössze két lakásból álló épület alsó szintjén található. Beosztása nappali - konyha/étkező/előtér - fürdőszoba-WC - gardrób. Jelenlegi tulajdonosának a felső szinten lévő lakás és ez együtt az otthona, így hálószobák nem kerültek kialakításra. A nappali két szoba összenyitásával jött létre,. Az eredeti állapot visszaállítható, sőt a majd 40 m2-es szobából akár 2 háló is leválasztható. A konyha ablaka a ház kertjére nyílik, mely picike, de kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas és egy tárolónak is helyet ad.A lépcsőtérben egy praktikus tárolót alakítottak ki.Az ingatlan 2 éve újult meg teljeskörűen. Minden burkolat, színezés, vezeték és szaniter akkor keült a helyére. Műanyag, szigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre.A lakás fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a kellemes hőmérséklet elérését klíma is segíti. A lakás külön mérőórákkal rendelkezik, az emeleti lakásról teljesen leválasztható. Folyamatban van a lakások jogi szempontból való önállóvá tétele is.A bútorok megbeszélés tárgyát képezhetik.A lakásokat zárt belső lépcsőházon keresztül, külön-külön lehet megközelíteni, így minden szempontból különállóak, ám, ha leendő tulajdonosa is úgy szeretné használni, mint a jelenlegi,, a kettő együtt családi házként is működhet. Ideális lehet két generáció összekötözésére is. Az emeletilakás referenciaszáma LK074529 és szintén eladó. A videóban mindkettőből mutatunk képeket, a fürdőszoba képeiig ezt a lakást mutatják.Ez az igazán kuriózumnak számító ház a Bécsi út és a Lajos utca közötti területen, egy hihetetlenül csendes, fákkal szegélyezett, békés kis mellékutcában található, ahol a lakóknak szinte ingyenes a parkolás (évi 5000 Ft). A város pezsgése 2-3 perces sétával elérhető, egyik irányban villamosokat (17, 19, 41) a másikban buszt (9) találunk, bevásárlási lehetőséget, éttermeket, gyógyszertárat, stb. A Kiscelli Parkerdő sétaútjaival, játszóterével és sütögetésre alkalmas tűzrakó helyével, valamint az Óbudai Egyetem gyalog 5 percre található.Ha szeretne egy különleges és gyönyörű lakás új tulajdonosa lenni, ezt az ingatlant mindenképp érdemes megtekintenie.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY