Eladó lakás Budapest III. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 66 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8149347
Referenciaszám: LK068263-4671301
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 85,8 millió Ft

85,8 millió Ft
1 300 000 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 013 Ft
Második évtől
339 830 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Lakás Óbudán – 3. kerület, Kedvelt, Csendes Utca Eladó egy **66 m²-es**, **2. emeleti**, **3 szobás**, **napfényes**, **tehermentes lakás** Óbuda kedvelt, csendes utcájában. Helyiségek és Kialakítás -Nappali**: Tágas és kellemesen világos. Innen nyílik a fürdőszobával közvetlenül kapcsolódó szoba, amely ideális hálószobának. -Hálószoba**: Közvetlenül kapcsolódik a nappalihoz és a fürdőszobához. -Gardróbszoba**: A konyhával szemben található, praktikus gardróbszekrénnyel beépítve. Könnyen átalakítható hálószobának vagy dolgozószobának. - Konyha**: Nagyszerű kialakítás, amelyben az összes műszaki berendezés ideálisan helyezkedik el. Az étkezőasztal kényelmesen elfér. A kamra mérete tökéletesen megfelel a tárolási igényeknek. -Fürdőszoba**: Ablakos, így természetes fényt kap. Műszaki Jellemzők - Fűtés és Meleg Víz**: Gázcirkó berendezéssel biztosított. - Felújítás**: 2017-ben történt műszaki felújítás, amely magában foglalja a gáz-, víz-, és fűtésrendszer korszerűsítését. - Ablakok**: Újszerűek, szúnyoghálóval felszereltek. Környezet és Elhelyezkedés - Természetközeli**: A társasház közelében található Mátyáshegy természet közeli érzést ad. - Szolgáltatások**: A közelben bölcsőde, óvoda és iskola is található. Igényes szolgáltatások, kávézók és éttermek pár perc sétára elérhetők. A mindennapi vásárlási szokások kielégítésére a Gobuda Mall és a Stop Shop Bevásárlóközpont áll rendelkezésre. - Közlekedés**: Autóval és tömegközlekedéssel is kitűnő. Villamosok és buszok perceken belül elérhetők. Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik egy csendes, nyugodt, de mégis jól megközelíthető helyen keresnek otthont. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésűcsendesvízóráskaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY