Eladó lakás Budapest III. kerület 130 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 130 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 130 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8148679
Referenciaszám: 360021061-830
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3+2 fél szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 453 846 Ft/m²
130 m²
Alapterület
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 617 990 Ft
Második évtől
798 682 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ RÓMAIFÜRDŐN egy 5 SZOBÁS, 50 nm TERASZOS LAKÁS Eladó a 3. kerületben, RÓMAIFÜRDŐ szívében (nem árterületen), 130 nm + 50 nm TERASZOS, NAPFÉNYES, 3+2 félszobás, FELÚJÍTOTT, 2-szintes LAKÁS, egy 3-lakásos társasházban, 2 autónak KOCSIBEÁLLÓVAL, saját TÁROLÓVAL. Jelenleg az ingatlan 2-szintes és 2 lakásból áll: - Az 1. emeleten egy 75 nm-es GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTÚ LAKÁS van +50 nm, DÉLI tájolású, napfényes TERASSZAL a KERT felé. Az előszobából egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIBA érkezünk, melyhez 2 hálószoba, külön WC, fürdőszoba, kamra csatlakozik. - A tetőtérben egy 53 nm-es HANGULATOS LAKÁST találunk, mely AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, 1 hálószoba, fürdőszoba WC-vel kialakítású. A lakáshoz tartozik egy zárható TÁROLÓ és 2 autó számára KOCSIBEÁLLÓ, melyet az ár tartalmaz! Extrák: - A lakás Rómaifürdő egyik LEGSZEBB, ŐSFÁS utcájában van, - Jelenleg 2 lakás, de egy kis átalakítással könnyen egybe nyitható, - A szobák KELETI, a zöldre néző TERASZ és a NAPSÜTÉSES nappali pedig DÉLI fekvésű, - A lakás FELÚJÍTOTT és akár saját célra vagy bérbeadásra is optimális, - CSENDES helyen a Dunához közel, de nem ártéren helyezkedik el, - Tehermentes ingatlan, akár 3 hónapos kiköltözéssel, - Rugalmasan, akár hétvégén is megtekinthető. Ajánlom: A LAKÁS egy ideális CSALÁDI OTTHON vagy akár 2-generáció számára 2 külön álló LAKÁS. Ajánlom CSALÁDOKNAK, ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, BÉRBEADÁSRA is. Lokáció: A ház RÓMAIFÜRDŐ szívében, AZ EGYIK LEGSZEBB ŐSFÁS UTCÁBAN helyezkedik el, minden infrastruktúra könnyedén elérhető, boltok, iskola, óvoda a közelben van. A helyi közlekedés (34 busz) pár perces sétatávolságra van, a H5 – HÉV 12 percre helyezkedik el, így a nagyobb gyermekek is tudnak önállóan közlekedni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, várom hívását akár hétvégén is! Teljes körű szervizzel, jogi segítségnyújtással és hiteltanácsadással is állunk az Önök rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY