Eladó lakás Budapest III. kerület 86 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 86 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8146364
Referenciaszám: LK030235
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
86 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 421 803 Ft
Második évtől
545 132 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritkaság a budai ingatlanpiacon! Napfény, praktikus elrendezés, dupla erkély!Testvérhegy lábánál, Harsány-lejtő közelében, az Óbuda lakókert mögött, kertvárosi környezetben, 2014-ben átadott liftes társasházban, napfényes, dupla erkélyes, amerikai konyhás nappalis + 3 szobás, újszerű lakás eladó.  Napfényt árasztó, tágas, jól átgondolt elrendezése lehetővé teszi, hogy mindenki számára kényelmes otthon legyen.Az eladó lakás az első emeleten található, rendkívül igényes, csendes, minden ablaka parkosított kertre néző, praktikus elosztású. Fűtése házközponti, egyedi fogyasztásmérőkkel felszerelve. Modern hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel, redőnyökkel, szúnyoghálókkal is felszerelt. Beépített bútorok a beépített gépek az ár részét képezik. A lakóközösség nyugodt és barátságos. A közlekedés autóval és tömegközlekedéssel is megoldható. A közterületen a parkolás ingyenes, hely mindig van. A ház teremgarázsában vásárolható és bérelhető helyek is szoktak lenni. A lakás szintjén egy 4 nm-es tárolóhelység 2 millió forintos áron megvásárolandó.Az ingatlan teljesen tehermentes, gyorsan birtokba-vehető. Amennyiben szeretne egy kivételes, kényelmes és otthonos ingatlanban élni, mely közvetlenül csatlakozik Budapest zöld övezetéhez, ne keressen tovább. Ez a lakás nem csak otthonként szolgálhat, de egy befektetési lehetőségként is, figyelembe véve az ingatlan és a környék állandó értéknövekedését.Pénzügyi segítségre lenne szüksége? Keressen bizalommal. Bank semleges tanácsadással és teljes körű ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel állunk rendelkezésére abban az esetben is ha nem nálunk vásárol. Egyedi kedvezményekkel, 1 évig ingyenes ingatlanbiztosítással.

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
4
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
2014
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plósz Enikő Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plósz Enikő Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY