Eladó lakás Budapest III. kerület, Domoszló útja 152 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Domoszló útja 152 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Domoszló útja 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973447
Referenciaszám: LK033190
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
917 377 Ft/m²
152 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők figyelmébe, haszonélvezettel eladó ingatlan!III. kerületben, Testvérhegy kedvelt utcájában, gyönyörű zöld környezetben kínálunk megvételre egy déli tájolású, kertkapcsolatos, nettó 152.5 négyzetméter lakóterületű + télikert + teraszos kellemes otthont. Az épület 2006- ban épült minőségi anyagokból Összesen  három szintes, mindössze két lakással, az alagsori szinten garázzsal, tárolóval.A 46 négyzetméter területű terasz kapcsolatos nappali, a 2 hálószoba, fürdő (káddal, zuhanyzóval, toalettel), kamra, konyha+ étkező, mosókonyha, vendégmosdó, télikert, terasz elrendezésű ingatlan kiváló választás hosszútávú befektetés céljára. Az ingatlan 2019-ben felújításon esett át.A lakáshoz két hatalmas, jól használható terasz tartozik. Az épületet gondozott, automata öntözőrendszerrel ellátott gyönyörűen parkosított szeparált kert öleli körbe, a kényelmet automata kert- és garázskapu fokozza. A biztonságról távfelügyeletre bekötött riasztórendszer gondoskodik, a Rehau nyílászárók redőnnyel vannak felszerelve. Fűtése gázcirkó radiátoros hőleadókkal.Az ingatlanhoz két állásos garázs tartozik az alagsori részen.Az ingatlan még nincs albetétesítve.A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: bevásárlóközpontok, tömegközlekedés (160, 260, 218-as buszok megállója néhány perc),Eurocenter, boltok, gyógyszertár, óvoda, iskola, British School karnyújtásnyira elérhetőek. Amennyiben közel a városhoz, a Hármashatár-hegy kristálytiszta levegőjében, elegáns, zöld környezetben keres befektetési lehetőséget, ez az ingatlan Önre vár. Ha felkeltette érdeklődését, várom megkeresését elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
82 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna_ Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 963 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna_ Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 963 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY