Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 72 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8123461
Referenciaszám: 360021086-207
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
902 778 Ft/m²
72 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
****FIATALOK FIGYELEM! ELSŐ LAKÁSNAK TÖKÉLETES MEGOLDÁS! ***** ******* HÁROM SZOBÁSSÁ KÖNNYEN KIALAKÍTHATÓ ! ********** Újlak csendes utcájában eladó egy 3 szintes társasház 3. emeleti lakása, távol a város zajától közel a kiscelli erdőhöz. A LAKÁS jellemzői: - 3 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el az ingatlan, lift nincs az épületben - bruttó 72 m2, nettó 55 m2-es, - kifejezetten világos, napos lakás - az előszobából nyílik a nappali (27,42 m2), konyha, és a vendég WC - a WC-vel ellátott, zuhanyzós fürdő, szemben található a második szobával (18,19 m2) ami az emeleten helyezkedik el - a nappali a hangulatos utcára néz - a hálószoba és a konyha a napfényes, zöld belső kertre tekint - a konyha 8 m2, kiállások megvannak - a fürdő trópusi zuhanyrózsával ellátott és ablakos - 2 m2-es zárható pincei tároló tartozik a lakáshoz. - 2 éve kiváló minőségű anyagokkal lett felújítva az ingatlan, új norvég (Adax), Wi-Fi-s fűtésrendszer, olasz (Astron) Wi-Fi-s vízmelegítő került beszerelésre - megtörtént az elektromos hálózat és a nyílászárók, a padló és tölgyfalépcső teljes cseréje, a külső falak hőszigetelése. - a csúcskategóriás csaptelepeket (Hansgrohe), padlót (Wineo von Windmöller) közvetlenül a német gyárakban szerezte be a tulajdonos A lakás saját fűtés rendszerrel rendelkezik, helységenként egyedi szabályozással. A víz szintén mérőórával ellátott. A lakás környezete: - közel az Óbudai Egyetem, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, és ha kirándulni szeretnénk pár perc sétával a természet! - a Kolosy tér is nagyon közel található Ajánlom ezt a LAKÁST fiataloknak, akik remek infrastruktúrával rendelkező helyen szeretnének élni! AZ ÓBUDAI EGYETEM KÖZELSÉGE MIATT KIADÁSRA KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, KIFEJEZETTEN KERESETT KÖRNYÉKRŐL VAN SZÓ! Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján, hitel ügyintéző kollégám ingyenes segítséget nyújt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Rita Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 351 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Rita Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 351 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY