Eladó lakás Budapest III. kerület, Mátyáshegy 105 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Mátyáshegy 105 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Mátyáshegy 105 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8168815
Referenciaszám: 213306362
Feltöltve: 2 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
1 609 524 Ft/m²
105 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy Remetehegy/Mátyáshegy határán épült, zárt, exkluzív lakóparkban található hangulatos, modern otthont, csodálatos panorámával!   A lakás tulajdoni lap alapján 95 m2 (a valóságban néhány négyzetméterrel nagyobb), 20 m2 terasszal.Az ablakokon és a teraszról kitekintve lenyűgöző panoráma tárul szemünk elé.   Az ingatlan egy 2000-es években épült, karbantartott, zárt lakóparkban, 3 lakásos társasházban található, csak a lakók illetve az általuk meghívott vendégek juthatnak be a lakópark ápolt, parkosított területére.    Jelenlegi átalakított állapotában Nappali, étkező (+terasz), 2 háló (teraszos), gardrób, wc-háztartási helyiség, fürdő elrendezésű lakás, egyszerű átalakítással egy harmadik háló is kialakítható ha az új tulajdonos ezt igényelné.    A konyha (önálló kamrával) külön került elhelyezésre, az innen nyíló kis erkély fűszerkertként funkcionál.   A lakás a teljes felső szintet elfoglalja, nincs közvetlen szomszéd. Különlegesség, hogy a lakás fölött található egy 26 m2 hasznos alapterületű, csak a lakásból megközelíthető padlástér, mely további lehetőségeket rejthet. Rezsije alacsony: Közös kötség 34ezer Ft, fűtés kedvezményes kereteken belül, villany fogyasztás alapján. Parkolás: a zárt lakóparkon belül 2db parkoló rögtön a bejáratnál. 1db garázs opcionálisan megvásárolható 15M Ft-ért.   A környéken ez egy ritka lehetőség, a lakás kiváló ár-érték aránnyal bír, érdemes megtekinteni!   További információért és megtekintés kapcsán keressen bizalommal!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramluxuspanorámainternetgépesítettvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Balázs Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Balázs Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY