Eladó lakás Budapest II. kerület 84 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 84 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8160000
Referenciaszám: H487102
Frissítve: 4 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 83,5 millió Ft

83,5 millió Ft
994 048 Ft/m²
84 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 2+1 szobás + Hall-os polgári lakás a Margit- Sziget közelében! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: Budapest II. kerületének központi részén eladó ez a 84 m²-es, rendezett, jó állapotú ház második emeletén található világos, kiváló lokációval rendelkező lakás. HÁZ: A lakás az 1935-ben épült lift nélküli társasház második emeletén található. A ház tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott. A közös költség 32.000 Ft, ami tartalmazza a szokásos költségeket. A gáz és az áram egyedi fogyasztás alapján fizetendő. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható, 4 m²-es tároló. LAKÁS: Elrendezése : 2 nagy szoba , fülke, hall, konyha, kamra , fürdőszoba , külön wc. A nappali és a nagyobbik szoba - a Duna felé - a Zsigmond parkra néznek. A nappali 25 négyzetméteres, világos és tágas. A konyha és a kisebbik szoba ablakai Rózsadob felé a társasházi kertre és a mögötte található parkra néznek . A fürdő és wc a lichthof felé szellőzik, tárolásra a kamra, a hallban található beépített szekrény és a lakáshoz tartozó tároló szolgál. A fűtésről cserépkályhába vezetett gáz gondoskodik, a melegvizet átfolyós rendszerű kazán szolgáltatja. KÖRNYÉK: A környék infrastruktúrája kivételes, a fonódó villamossal a város számos pontjára könnyedén eljuthatunk. 1-2 perc sétára található a 17, 19, 41 villamos és a 9, 923, 934, 960 (éjszakai járatok) buszok illetve a H5 hév megállója. A rugalmas közlekedést az éjjel - nappal közlekedő 4-es és 6-os villamos biztosítja a Margit híd lábánál. A közelben található a Budai Irgalmasrendi Kórház, ami Budapest új kórháza. A múltat idéző, építészeti remekművek környezete a város pezsgő szívét jelenti. Számos étterem, kávézó és üzlet várja az itt élőket. A Duna-part, a Margit-sziget és a Császár-Komjádi Uszoda karnyújtásnyira van. A budai hegyek közelsége pedig lehetőséget kínál a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha el szeretnének menekülni a város nyüzsgő zajától. Csak néhány percre, sétatávolságra van a Gül Baba türbéje. Az épülettel szemben a Zsigmond park található , játszótérrel , KRESZ pályával és kutyafuttatóval , és ha ez nem lenne elég akkor a ház mögött található hatalmas Hegyoldal park fái alatt kapcsolódhatunk ki. Bátran ajánlom minden korosztály számra, akik számára a központi elhelyezkedés mellett fontos a parkok és a zöld környezet közelsége.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fülöp Ágnes Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fülöp Ágnes Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY