Eladó lakás Budapest II. kerület 203 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 203 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 203 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8157522
Referenciaszám: 3713_red
Feltöltve: 12 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
1 379 310 Ft/m²
203 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 915 541 Ft
Második évtől
1 183 233 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
II. kerület Vízivárosban, a Mechwart liget és a Millenáris park szomszédságában, csendes, egyirányú utca klasszikus, POLGÁRI épületében eladó egy felújítandó, HAT SZOBÁS, EGY SZINTEN 203 nm-es, 1. emeleti lakás. A nagy belmagassággal (4,3 méter) és tágas terekkel bíró lakás dél-keleti tájolású, utcafronti, elegáns szobái ~34, 23 és 20 nm-esek, a hátsó szobák ablakai a kellemes, ősfás, füvesített, szaletlinek is helyet adó belső kertre néznek. Az 1904-ben épült - kis lakásszámú - ingatlan polgári eleganciát tükröző emeleti lakásában a csodás állapotban lévő cserépkályha, a halszálka mintás tömör fa parkettás szobái, gyönyörű állapotban lévő eredeti beltéri ajtói - az ingatlan felújítását követően is - megtartásra érdemesek. A kitűnő térérzetű, jól alakítható, tágas lakás a felújítása során igazi patinás luxuslakássá, elegáns irodává, vagy magánklinikává varázsolható. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, pár perces sétával elérhető a Mammut Bevásárló Központ, kultúrális-, oktatási-, sport- és egészségügyi intézmények, valamint kikapcsolódás céljára szolgáló parkok, így kitűnő választás lehet gyermekes családnak, vagy üzleti célú hasznosításra, ill. befektesési szándékkal több lakás kialakítására is. Az ingatlan udvarán, fedett, zárt helyen gépkocsi tárolása is megoldott. IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1904
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűvilágoskamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY