Eladó lakás Budapest II. kerület 34 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 34 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 34 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8137189
Referenciaszám: LK048233-4663696
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
1 820 588 Ft/m²
34 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű, napfényes 1980-ban épült 35 nm2 -es tégla lakás, amely egyedi amerikai konyha nappalival rendelkezik. Ez a különleges ingatlan azok számára ideális, akik az otthon melegét és a modern kényelmet keresik. Az ingatlan teljeskörűen felújított , elektromos fűtéssel felszerelt, ami lehetővé teszi a lakók számára, hogy saját igényeik szerint szabályozzák a hőmérsékletet az otthon minden pontján. A lakás utcai nézettel rendelkezik, ami életteli hangulatot visz az otthonba minden egyes nap. Bár nem áll rendelkezésre lift, a lakás az épület kedvező elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető. Az amerikai konyha nappali egy légtérben helyezkedik el, ami tágasságot és további fényt biztosít az ingatlannak. Amennyiben egy csendes, mégis központi helyen keresel otthont, ahol a modernitás és a melegség kéz a kézben jár, ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot még ma, és tedd meg az első lépést az új otthonod felé!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY