Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7875283
Feltöltve: 8 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
1 225 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest talán legkellemesebb es legélhetőbb környéken, Kelemen Laszló utcán található szeretett lakásunk. A 40 m2 alapterületű magasföldszinti ingatlan külön hálóval, benne beépített gardrób rendszerrel, valamint a tágas nappalival, illetve a folyosóról nyíló fürdőszobával és a teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A lakás egy gyönyörűen karbantartott parkos, madárcsicsergős zárt lakóparkban helyezkedik el es fekvésének köszönhetően nagyon csendes, minden ablaka az ősfás kertre néz. Ennek ellenére közlekedési és praktikai szempontokat tekintve is kiváló. A 61-es, 56-os villamos 2 perc sétával, az 5-ös busz 4 perc sétával érhető el. Aldi, gyógyszertár, posta, pékség, kisbolt, kávézó stb. 5 perc gyalogtávon belül. A lakas fel eve kisebb felujitason esett at, (parkettacsiszolas, festes) azonnal koltozheto szep allapotban van. Rezsije igen alacsony, koszonhetoen a par eve kicserelt muanyag nyilaszaroknak, valamint a haz minosegi szigetelesenek. Havonta: Közösköltség: 16.000 Ft (Amely a vízfogyasztást tartalmazza.) Villany általány: 4.000 Ft Gáz átalány: 11.000 Ft Bútorozottsága igény szerint alakítható. (költözhetö berendezve valamint üresen is, gyors wifi okos tv is van, amit igény szerint tudunk hagyni szinten.) Zártkertben akár 2 kocsi parkolasa ingyenesen megoldható. Eladási ár: 49.000.000 ft Maganszemelyek keressenek nyugodtan amennyiben erdekes szamukra a lakas, ingatlanosok jelentkezeset nem kerjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
31 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornakocsibeállókertcsendesbelsőkertbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítetthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 668 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 668 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY