Eladó lakás Budapest II. kerület, Vérhalom 81 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Vérhalom 81 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Vérhalom 81 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8166040
Referenciaszám: H487347
Frissítve: 2 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 974 074 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakás magas minőségben felújított, 81 m2, 3 különnyíló szobával és nagy terasszal, közvetlen szomszéd nélkül! A 6 családos Társasház zárt telken, barátságos lakóközösséggel, rendezett közös kerttel. Az I. emeleten található lakásban, pár évvel ezelőtt teljes átépítést végeztek, így a vezetékeken át, padlótól plafonig felújították. Tágas, élhető belső terekkel és DK-i tájolásának köszönhetően, világos nappalival és étkezővel rendelkezik, köszönhetően a hatalmas ablakoknak, mely könnyebb szellőztetést biztosít a teraszon át, kertre néző kilátással. Konyhája szintén nagy ablakos, jól felszerelt, megtervezett pakoló és munka felületekkel, egyedi megoldásokkal, modern, beépített gépekkel felszerelve (elektromos sütő, főzőlap, elszívó, hűtő, mosogatógép). A konyha mellett helyet kapott egy rendkívül praktikus, 0,8nm-es kamra is. A nappaliban keményfa parketta, a hálószobákban és a gardróbban laminált parketta található, a többi helységben kiváló állapotú hidegburkolat. Mindkét hálóban beépített szekrények segítik a rendszerezést, a fürdőszobában a nagyméretű kád mellett egy épített zuhanyzó is található. A wc kézmosóval, külön helységben. A fűtésről és melegvízről újszerű BOSH gázkazán gondoskodik. A lakás minden ablaka dupla üvegű, műanyag nyílászáróra lett cserélve. Mindenhol energiatakarékos LED világítás, többféle hangulatvilágítással. A közösköltség magában foglalja az alapvető díjakon kívül a felújítási alapot és a ház biztosítását is. Minden fogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A lakáshoz tartozik a pince szinten egy önálló használatú zárható tároló, illetve egy közös tároló is, ezt a vételár tartalmazza. A lakóközösség csendes és összetartó. Lokációja optimális, mivel sétatávolságban bevásárlási, sportolási, kikapcsolódási lehetőség, közösségi utazáshoz autóbusz megálló továbbá gépjárművel 7 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér, Margit híd. BKK megállók a közelben: Busz: 11 91 111 291 Éjszakai: 931 A megtekintés legjobb ideje a MOST!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia Márta Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia Márta Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY