Eladó lakás Budapest II. kerület, Budaliget 115 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Budaliget 115 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Budaliget 115 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7996611
Referenciaszám: U0042357
Frissítve: 1 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 293,49 millió Ft

293,49 millió Ft
2 552 087 Ft/m²
115 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 959 651 Ft
Második évtől
1 240 239 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Budaligeten, a varázslatos II. kerület zöldövezetében, ahol a természet öleli körül a mindennapokat, egy prémium minőségű Penthouse lakás várja Önt, mely kényelmet és exkluzivitást kínál. Ha az elegancia és a magával ragadó kilátás vonzza, akkor ez az otthon Önnek szól! Az ingatlan gyönyörű elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a belváros pezsgése könnyen elérhető legyen, miközben egy jó levegőjű, csendes kertvárosi környezetben élhet. A három lakásos társasházban található emeleti lakás különlegessége, hogy két autó számára biztosított teremgarázs, valamint tároló is tartozik hozzá. Miért érdemes ezt az ingatlant választania? A tágas nappali és étkező, a világos konyha, valamint a négy különnyíló hálószoba kényelmet és kifinomultságot sugall. Az 115 négyzetméteres lakáshoz egy 55 négyzetméteres terasz is tartozik, ahol élvezheti a friss levegőt és a nyugalmat. Az otthon fűtését, hűtését és melegvíz ellátását egy kiemelkedően gazdaságos levegő geotermikus rendszer biztosítja, mely a mennyezet és padló fűtési rendszernek köszönhetően optimális komfortot nyújt. A belső elrendezés rugalmasságának köszönhetően az otthon személyre szabható és igazán egyedi lehet. Ez a különleges otthon ideális választás olyan családoknak, akik a csendet, a tiszta levegőt és az elegáns környezetet keresik. A közelben található Gustave Francia óvoda és iskola pedig tökéletes választás a gyermekek számára, így minden generáció számára kényelmet és minőséget biztosítva. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést az új, exkluzív otthona felé! Egyelőre a házban mind a 3 luxus lakás elérhető még, így még szabadon lehet választani!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornagarázsteraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY