Eladó lakás Budapest II. kerület, Adyliget 71 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Adyliget 71 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Adyliget 71 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8136783
Referenciaszám: 360051015-818
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
1 026 761 Ft/m²
71 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújított társasházi lakás Budapest II. kerületben, a Szépvölgyi út közelében! – Kizárólag a Családi Ingatlan Kínálatában! Budapest egyik legkeresettebb részén, a II. kerületben, a Szépvölgyi út közelében kínálunk eladásra egy 71 négyzetméteres CSENDES, nappali + 3 szobás, földszinti, felújított tégla lakást. Az Eladó Budapest II. kerület társasházi lakás főbb jellemzői: - Alapterület: 71 négyzetméter – nagy belmagassággal - Elrendezés: Nappali + 3 külön nyíló szoba ( az egyik szobában kialakított galéria rész), fürdőszoba + külön WC - Állapot: A közelmúltban teljeskörűen felújított – Új műanyag nyílászárók redőnnyel, fűtésrendszer lapradiátorokkal, villanyvezetékek, rejtett ledlámpás világítások, konyhabútor, burkolatok. - Tároló: Saját használatú lépcsőházi tároló is tartozik a lakáshoz, bicikli, babakocsi, téligumi tárolására alkalmas - Kilátás: Ablakai egy csendes parkra, valamint a belső zárt udvarra néznek Az eladó Budapest II. kerület társasházi lakás rendkívül tágas terekkel rendelkezik, és kiváló elosztásának köszönhetően ideális választás családok számára is. A felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok használatára, így a leendő tulajdonosok egy modern és igényes otthonba költözhetnek. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: boltok, iskolák, óvodák és közlekedési lehetőségek mind könnyen elérhetők. A természetkedvelők számára pedig a közeli zöld területek, játszótér és kirándulóhelyek biztosítanak remek kikapcsolódási lehetőséget. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon most, és tekintse meg személyesen ezt a gyönyörű lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY